Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slováci ukázali, čo chcú pozerať počas letných večerov...Tieto stálice zabodovali

Televízia Markíza postupne prechádza na letnú vysielaciu štruktúru a viaceré jej programy došli k svojmu cieľu. Niektoré však ešte ponúkajú premiérové epizódy! To je prípad zábavnej relácie Chart Show, ale aj Hornej Dolnej. Oba programy minulý týždeň zaujali značnú časť populácie.

16.06.2021 07:00
chart show, Foto:
K televíznym obrazovkám tiahne najmä zábava v podobe Chart Show a Hornej Dolnej.
debata

Slováci počas začínajúceho sa leta sa chcú baviť! Vo štvrtok, 10. júna 2021, sa najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc stal komediálny seriál Horná Dolná.

chicago med, Čítajte aj Obľúbili ste si lekársky seriál Chicago Med? Musíte sa zmieriť s nekompromisnou správou

Epizóda s názvom Mafia dosiahla v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 rating 6,7% a trhový podiel 21,6%. Jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca časť s názvom Angelika, ktorá v cieľovej skupine 12 – 54 zaznamenala rating 5,6 % a trhový podiel 23%. Konkurencia mala smolu, seriál 9–1–1 zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine podiel na trhu 15,7% a relácia Na hrane podiel na trhu 11,6%.

V stredu, 9. júna 2021, sa najsledovanejším programom dňa v rámci programovej ponuky všetkých slovenských staníc stala úspešná hudobno-zábavná relácia Chart Show. Premiérová epizóda venovaná tomu najlepšiemu z histórie Markízy dosiahla v rámci obchodne podstatnej cieľovej skupiny 12 – 54 rating 6,1% a trhový podiel 23,1%.

the good doctor, dobrý doktor, Čítajte aj Skvelá správa pre fanúšikov Dobrého doktora! Seriál má budúcnosť istú

Večer plný príjemnej hudobnej nostalgie a skvelej zábavy s moderátorkou Adelou Vinczeovou, hudobným expertom Jurajom Čurným a hviezdnymi hosťami Jankou Hospodárovou, Viktorom Vinczem a Petrom Marcinom si vychutnalo celkovo 344-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Horná Dolná #Chart Show #oseriáloch #televízia Markíza