Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová séria kontroverznej reality šou je potvrdená: Bude to znova úspech?

Mnohí sa potešia, iní zas budú hromžiť. Televízia Markíza mieni pokračovať v nakrúcaní svojej svadobnej reality šou, ktorá tak doplní ponuku stanice spolu s Farmou.

11.06.2021 07:00
svadba na prvý pohľad, Foto:
Markíza potvrdila tretiu sériu.
debata

Osem epizód doslova valcovalo. Markíza nasadila svadobnú šou do piatkového vysielacieho slotu, v ktorom už diváci boli zvyknutí, že sa tu, na jeseň, vysielal farmársky Duel.

oteckovia Čítajte aj A je koniec! Obľúbení Oteckovia sa lúčia s divákmi...netreba však vešať hlavu

Publikum tak už bolo nastavené na piatok plný „reality šou“. Televízii sa naplno podarilo nadviazať na tento zvyk. V kombinácii s dopadmi pandémie a zákazu vychádzania, diváci venovali svoj čas sledovaniu televíznych programov aj na začiatku víkendov.

Pravidelne sa sledovanosť v komerčnej cieľovke 12 – 54 pohybovala okolo 10% a pol miliónovej hranice veľkosti celkového publika.

jupiters legacy, Čítajte aj Najväčší prešľap Netflixu v tomto roku! Tento seriál je naozaj veľmi zlý

Rozlúčka s druhou sériou šou Svadba na prvý pohľad len potvrdila obrovský divácky záujem. Finále série sa udržalo sa nad hranicou 500-tisíc divákov. V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla záverečná ôsma epizóda nadpriemerný rating 9,3% a vysoký trhový podiel 26,6%. Vyvrcholenie výnimočného sociálneho experimentu pritiahlo k obrazovkám 504-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v tejto univerzálnej cieľovej skupine išlo o celkovo najsledovanejší program dňa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Svadba na prvý pohľad