Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza poriadne mení program! Takúto kombináciu relácii ste určite nečakali

Leto sa nezadržateľne blíži a každý televízny fanúšik vie, čo to znamená. Stanice postupne prejdú na oddychovú štruktúru plnú repríz a ľahkých žánrov.

01.06.2021 07:00
markíza, televízia markíza, logo, markíza, Foto:
Televízia Markíza od júna prekopala program počas utorkových večerov.
debata (7)

Počas letných mesiacoch oddychujú nielen Slováci, ale aj televízie. Neoplatí sa im investovať do veľkých produkcií, keďže publikum trávi svoj čas inak, ako sledovaním programov. Preto svoju šancu dostanú formáty, ktoré počas hlavnej sezóny by nemali šancu uspieť v tvrdej konkurencii. Televízia Markíza postupne nabieha na letnú štruktúru, avšak s premiérami!

younger, znova 20, Čítajte aj Toto si nenechajte ujsť! Na Slovensko prichádza skvelá seriálová chuťovka

Divákov určite poteší správa, že sa po viac ako troch rokoch vracia obľúbená relácia O 10 rokov mladší. Mnohí možno už aj zabudli o čom relácia bola. Ako už názov našepkáva, vybraná dvojica ľudí zažije svoj fyzický reštart. Dostanú tak druhú šancu pod dozorom odborníkov zmeniť svoj vzhľad, ale aj prístup k životu. Moderátorka a speváčka Mária Čírová bude s vybranou dvojicou pri každom kroku ich zmien.

Aby toho nebolo málo, na slovenské obrazovky sa rúti overená klasika, s ktorou Markíza vypĺňa sloty v medzisezónnom období. Česká Zámena manželiek prichádza s novou sériou a diváci sa môžu tešiť opäť na vyhrotené osudy rôznych domácností.

priatelia, Čítajte aj Recenzia: Návrat Priateľov je epický, skvelý, plný emócií. Treba si ho naplno užiť

Premiérové epizódy šou O 10 rokov mladší budú otvárať utorkové večery od 20:30 a nová séria Zámeny manželiek bude nasledovať od 21:50. Markíza tak z utorkového slotu vysunula vedomostnú šou Dobre vedieť!, ktorou ostatné týždne vyplnila celý utorkový večer v kombinácii premiérovej časti a reprízy. Sledovanosť a divácky ohlas nebol príliš uspokojivý a tak to teraz vyskúša v kombinácii s novými časťami iných relácií.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Zámena manželiek #O 10 rokov mladší