Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepríjemné zakopnutie! Markizácka zábavná šou sa rozlúčila slabotou, predbehlo ju toto

Túto jar televízia Markíza vrátila do vysielania svoju hviezdnu zábavnú šou 2 na 1. Tretia séria ako celok bola opäť veľkým úspechom. Jej finále až tak nie.

02.06.2021 07:00
adela vinczeová, dano dangl, 2 na 1, Foto:
Zábavná šou 2 na 1 ukončila vysielanie tretej série.
debata

Diváci, ale aj Markíza sa so svojou šou lúčila ešte pred dvoma týždňami. Minulý týždeň už v programe figurovala hudobná Chart Show. Adela Vinczeová teda z obrazoviek, na radosť divákov, nezmizla. Jej autorský projekt a Dana Dangla však áno. Dobrou správou je, že šou bude pokračovať.

chicago fire, Čítajte aj Pripravte sa! Na slovenské obrazovky prichádza akčný hit, ktorý nemôžete zmeškať

Markíza postavila 2 na 1 proti jojkárskym Slovanom. Kým prvé týždne vo vysielaní mala navrch Jojka, karta sa však pomerne rýchlo obrátila v prospech zábavy. A tretia séria začala výraznejšie naberať divákov. Relácia si upevnila pozíciu jednotky na trhu a mala čoraz silnejšiu prevahu na veľkorozpočtovým seriálom v oboch cieľových skupinách.

2 na 1 sa s ľahkosťou prehupla cez 400-tisícovú hranicu veľkosti publika. V cieľovke 12 – 54 sa priemerne pohybovala na hranici 8% a 25% podielu na trhu, čo sú stabilné nadpriemery. Vybrané epizódy nárazovo vyskočili aj na osempercentnú hranicu.

priatelia, Čítajte aj Recenzia: Návrat Priateľov je epický, skvelý, plný emócií. Treba si ho naplno užiť

Avšak rozlúčková epizóda s hosťom Adamom Ďuricom nepríjemne prekvapila. Dosiahla totiž pomerne slabý ohlas. Celkovo ju sledovalo iba 358-tisíc divákov, čo je značný prepad. V cieľovke 12 – 54 získala 6,7% sledovanosť s 20,5% podielom trhu, čím sa zaraďuje k najmenej výkonným častiam celej tretej série.

Viac divákov, dokonca, malo utorkové Dobre vedieť!. To si pozrelo 361-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #televízia Markíza #2 na 1