Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zaujímavý paradox: Slovenská verzia svadobnej reality šou hit, česká podpriemer

Televízia Markíza naďalej pokračuje vo vysielaní českej verzie reality šou Svadba na prvý pohľad. Sledovanosť je prekvapujúco nízka.

28.05.2021 07:00
svadba na prvý pohľad, Foto:
Markíza potiahne Svadbu na prvý pohľad až do leta.
debata

Za úspechom slovenskej verzie stojí aj kasting jednotlivých párov. Kombinácia pravej lásky a párov z vyhrotenými vzťahmi každý piatok prilákala vysoko nadpriemerný počet divákov. Pravidelne sa sledovanosť v komerčnej cieľovke 12 – 54 pohybovala okolo 10% a pol miliónovej hranice veľkosti celkového publika.

younger, znova 20, Čítajte aj Toto si nenechajte ujsť! Na Slovensko prichádza skvelá seriálová chuťovka

Prvá epizóda českej verzie, ktorá sa vysielala začiatkom mája, uhrala len polovičné hodnoty, konkrétne len 5% sledovanosť s trhovým podielom 15% v cieľovke 12 – 54. Celkovo pri obrazovkách sedelo len 280-tisíc divákov.

priatelia, Čítajte aj Recenzia: Návrat Priateľov je epický, skvelý, plný emócií. Treba si ho naplno užiť

Počas ďalších týždňov sa sledovanosť nezvýšila a zostala v zabehnutých hodnotách, ktoré načrtla prvá časť. Minulý týždeň sa šou postavila proti hokeju. Zaujímavé je, že šou výrazne neklesla. Z svojich „štandardných“ hodnôt sa skĺzla na 4,4% sledovanosť, avšak podiel na trhu bol katastrofálny, na úrovni 11%. To však bolo spôsobené absolútne dominantným postavením športových prenosov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #televízia Markíza #Svadba na prvý pohľad