Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza má náhradu za odídencov z Telerána: Nová dvojica vás prekvapí

Kým minulý týždeň televízia Markíza oznámila odchod dvojice Poláková - Richter z obľúbeného Telerána po 14 rokoch, teraz je známa ich náhrada.

20.05.2021 09:46
debata
zväčšiť Novou moderátorskou dvojicou v Teleráne sa... Foto: TV Markíza
teleráno, matúš krnčok, zuzana čimová, Novou moderátorskou dvojicou v Teleráne sa stáva Matúš Krnčok a Zuzana Čimová.
teleráno, Čítajte aj Smutná správa a šok pre fanúšikov Telerána: Rozlúčka po 14 rokoch

Adriana Poláková prišla do Markízy v roku 2005, o dva roky neskôr ju doplnil práve Dárius Richter a odvtedy spolu moderovali rannú reláciu. „S priateľom sme sa rozhodli žiť spoločne s tým, že sa za ním presťahujem do zahraničia. Bolo by pre mňa časovo veľmi náročné cestovať skoro ráno do Telerána. Priateľovo bydlisko nie je totiž v blízkosti hraníc, preto som sa rozhodla v Teleráne skončiť,“ povedala Poláková.

priatelia, Čítajte aj Takto vyzerajú Priatelia po 17 rokoch od poslednej klapky! Pozrite si trailer k špeciálnej epizóde

„Na margo Aďkinho rozhodnutia sme sa po dohode s televíziou rozhodli, že svoje pôsobenie na televíznej obrazovke ukončíme spoločne. Diváci nás však budú môcť v Teleráne vidieť ešte do konca júla. Som vďačný za každú minútu a každé jedno vysielanie. Teleráno som mal vždy rád a rád ho budem mať i naďalej ako divák,“ doplnil Richter.

call me kat, mayim bialik, Čítajte aj Neuveriteľná blbosť! Hviezda Teórie veľkého tresku šliapla poriadne vedľa

Po pár dňoch je jasné, kto obľúbenú moderátorskú dvojicu nahradí. Televízia dáva šancu menej opozeraným tváram, čo možno brať len ako pozitívum. Nové duo bude mať televíznu premiéru v auguste a je v zložení Matúš Krnčok a Zuzana Čimová.

Matúš Krnčok však nie je neznámou tvárou a ani hlasom. Dlhoročne moderoval na rádiu Európa 2 rannú šou s Michaelou „Kickou“ Kickovou, veľmi vtipné vysielanie si získalo mnoho fanúšikov, kým minulý rok nečakane skončilo. Navyše je tvárou „zákulisia“ Markízy, keďže moderoval špeciálne šou, ktoré ukázali druhú stranu ťažiskových šou po vypnutí kamier.

Zuzana Čimová pôsobí v Teleráne už dlhšie a zastupovala úlohu redaktorky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teleráno #oseriáloch #televízia Markíza