Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tento návrat ste určite nečakali! Jojka avizuje pokračovanie šialenej reality šou

Televízia JOJ bude opäť hľadať spriaznené duše pre osamelých. Sľubuje nové poňatie legendárnej reality šou, ktorá v minulosti prinášala kontroverzné reakcie.

25.05.2021 07:00
debata

Aktuálne televízia rozbehla kasting na účinkujúcich, pričom deklaruje jej nové poňatie. Tretia séria má teda ambíciu upustiť od kontroverzných účinkujúcich a viac sa chce sústrediť na hľadanie pravej lásky. Zoznamovanie, respektíve svadobné reality šou majú u nás úspech. Jojka sa zrejme posmelila úspechom konkurenčnej Svadby na prvý pohľad, ktorá sa túto jar stala bezkonkurenčným hitom a prinášala Markíza vysoko nadpriemernú sledovanosť.

priatelia, seriál priatelia, friends, Čítajte aj Veľký dôvod na radosť! Noví Priatelia mieria aj na Slovensko

Ani Svadba na prvý pohľad sa nevyhla rozporuplným reakciám, podozreniam, že ide o zaplatený komparz a podobne. Najmä druhá séria ukázala, že Slováci vedia uniesť aj formát, ktorý sa vymyká štandardom.

Pred rokmi, keď Jojka vo veľkom vysielala reality šou typu Bučkovci, Farmár hľadá ženu, ale aj Mama, ožeň ma, tak obsahovo sa zamerala na účinkujúcich, ktorí primárne prinášali istú dávku zábavy, nesmrteľných hlášok. Pričom viaceré z nich doslova zľudoveli.

emilia clarke, hra o tróny, game of thrones, Čítajte aj Pripravovaná dračia Hra o tróny odhaľuje ďalšie detaily: Tieto postavy ovládnu televízny svet

Televízia sa však nevyhla kritike, že dehonestuje účastníkov tejto šou, no aj napriek tomu si táto šou získala srdcia divákov. Televízne trendy sa za ten čas zmenili a televízia sa rozhodla oživiť tento formát a vdýchnuť mu výrazne kreatívne zmeny.

V novej upútavke zdôrazňuje, že reality šou bude nakrútená inak. Je teda zjavné, že nová séria dostane serióznejší nádych a pôjde v šľapajach súčasných trendov zoznamovacích šou.

call me kat, mayim bialik, Čítajte aj Neuveriteľná blbosť! Hviezda Teórie veľkého tresku šliapla poriadne vedľa

„Mamy a otcovia, pomôžte svojim deťom v náročnej dobe. Máte doma dcéru na vydaj, a aj tak je stále bez chlapa? Je váš syn osamelý dobrák, čo nevie nájsť tú pravú? Alebo vy sami hľadáte lásku na celý život? Prihláste sa do obľúbenej a vynovenej šou Mama, ožeň ma,“ hlási Jojka v prvom prome.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #Mama ožeň ma