Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smutná správa a šok pre fanúšikov Telerána: Rozlúčka po 14 rokoch

Markizácke Teleráno je neodmysliteľnou súčasťou vysielania od začiatku vysielania stanice. Nadpriemerne sledovaná relácia prešla minulý rok výraznou vizuálnou a kreatívnou zmenou, ktorá mala za cieľ rannú šou ešte viac zdynamizovať a ustáliť kolísajúcu sledovanosť.

14.05.2021 12:08
teleráno, Foto:
Markizácke Teleráno opúšťa dlhoročná moderátorská dvojica.
debata

Podarilo sa. Relácia si udržuje odstup od konkurenčnej relácie na Jojke, napríklad tento týždeň sa trhový podiel Telerána pohyboval na úrovni 28% v komerčnej cieľovke 12 – 54. Pevnou súčasťou formátu sú aj obľúbené moderátorské dvojice. Televízia oznámila, že s jednou sa budú musieť diváci definitívne rozlúčiť. Ich koniec prichádza po neuveriteľných 14 rokoch moderovania.

svadba na prvý pohľad, Čítajte aj Slováci poslali Markíze tvrdý odkaz: O českú verziu kontroverznej šou nemáme záujem

Koncom júla sa poslednýkrát na obrazovke objaví duo v zložení Adriana Poláková a Dárius Richter. Poláková bola súčasťou Telerána od roku 2005, o dva roky neskôr sa k nej pridal Richter a spolu vytvorili obľúbenú dvojicu, ktorá divákov dlhé roky sprevádzala na začiatku dňa.

zväčšiť Po neuveriteľných 14 rokoch sa končí ich... Foto: TV Markíza
adriana poláková, dárius richter, Po neuveriteľných 14 rokoch sa končí ich televízna púť. Obľúbená dvojica Adriana Poláková a Dárius Richter končia v Teleráne.

„S priateľom sme sa rozhodli žiť spoločne s tým, že sa za ním presťahujem do zahraničia. Bolo by pre mňa časovo veľmi náročné cestovať skoro ráno do Telerána. Priateľovo bydlisko nie je totiž v blízkosti hraníc, preto som sa rozhodla v Teleráne skončiť,“ povedala Poláková pri oficiálnom oznámení konca jej konca.

tvoja mini tvár znie povedome, Čítajte aj Televízne prekvapenie: Tvoja tvár znie povedome má v zálohe roztomilý špeciál

„V Markíze opúšťam skvelých kolegov, na Slovensku mám rodinu, priateľov, podnikanie. Samozrejme, že so všetkými ostávam naďalej v kontakte. Paradoxom však je, že s priateľom som sa zoznámila práve v Teleráne, kde bol pred mnohými rokmi ako hosť v čase, keď ešte býval a podnikal na Slovensku, a kvôli nemu teraz z Telerána odchádzam,“ uzavrela.

friends, priatelia, seriál priatelia, Čítajte aj Bomba! Priatelia poznajú dátum návratu. Neuveríte, ako skoro ich uvidíte...

Spolu s ňou končí aj jej moderátorský parťák. „Na margo Aďkinho rozhodnutia sme sa po dohode s televíziou rozhodli, že svoje pôsobenie na televíznej obrazovke ukončíme spoločne. Diváci nás však budú môcť v Teleráne vidieť ešte do konca júla. Som vďačný za každú minútu a každé jedno vysielanie. Teleráno som mal vždy rád a rád ho budem mať i naďalej ako divák,“ povedal moderátor.

Nateraz nie je známe, kto zohratú dvojicu moderátorov nahradí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Teleráno #oseriáloch #televízia Markíza