Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šialené! Novú Hru o tróny obliehajú davy, štáb je prenasledovaný od prvej sekundy

HBO spustilo produkciu prvého spin-off seriálu House of the Dragon len pár dňami a televízia musí riešiť dotieravých fanúšikov, ktorí tajne fotia nakrúcanie a posielajú amatérske zábery do celého sveta, kde spôsobujú ošiaľ.

11.05.2021 07:00
hra o tróny, game of thrones, drogon, drak, Foto:
Nedočkaví fanúšikovia prenasledujú štáb nového seriálu na každom kroku.
debata

Hra o tróny bola vždy horúci artikel, najmä počas neskorších sezón, keď vládla televíznemu svetu. Najviac vyhrotené to bolo počas produkcie siedmej a ôsmej série, keď štáb musel riešiť mimoriadne prísne bezpečnostné opatrenia, ktoré si odkrojili značnú časť rekordného rozpočtu. Nedočkaví fanúšikovia boli schopní spraviť čokoľvek, aby zachytili akúkoľvek pripravovanú scénu. Preto sa predčasne do sveta dostali informácie a najmä špekulácie o záverečnej sérii, keď pravidelne sa objavili fotky stalkerov pri nakrúcaní bitky o Zimovres, Kráľov prístav.

peter kiss, jakub švec, eva opáleková, adam kubala, adam trcka, Čítajte aj Hrobové ticho okolo markizáckeho seriálu: Dočká sa pokračovania alebo nie?

Bezpečnostné zložky museli strážiť blízke okolie lokácii, kde sa nakrúcalo. To platilo aj o chorvátskom Dubrovniku, ktorý bol doslova v obkľúčení. Museli sa používať špeciálne rušičky, drony. Nastávali priam neuveriteľné situácie.

To isté sa deje teraz. Po dvoch rokoch od skončenia pôvodného seriálu sa kamery opäť rozbehli, aby tvorcovia pripravili pre divákov dlhoočakávaný nový seriál plný drakov. Nakrúcať sa začalo len na prelome apríla a mája a už teraz sú vonku prvé amatérske zábery hlavných postáv. House of the Dragon sa bude odohrávať 300 rokov pred udalosťami z pôvodnej Hry o tróny. Ukáže zlaté časy a pád rodu Targaryencov, občiansku vojnu v Západozemi a nevyhnutný pád mocného rodu, ktorých nezachránili ani mocné ohnivé draky.

pán profesor, Čítajte aj Najväčší seriálový úspech Markízy sa skončil: Pán profesor je top program jari

Na amatérskych fotkách sú zachytené kľúčové postavy – herci Matt Smith a Emma D’Arcy ako Daemon Targaryen a Rhaenyra Targaryen. House of the Dragon bude mať premiéru v priebehu budúceho roka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Movie Break (@moviebreak3)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #Game of Thrones #oseriáloch #House of the Dragon