Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prezlečené celebrity prestávajú baviť? Markizácka šou tesne pred finále s najslabším výkonom

Aj napriek nelichotivému poklesu, výkon šiestej série relácie Tvoja tvár znie povedome, je sledovanosť stále nadpriemerne vysoko. Pre Markízu ide o megaúspech. Opäť oprášila slávu ďalšej svojej ťažiskovej šou, podobne, ako minulý rok Superstar.

09.05.2021 07:00
tvoja tvár znie povedome, Foto:
Šiesta séria je na svojom konci. Pokorí finále všetky doterajšie rekordy?
debata

Nedeľné večery už dva mesiace patria zábavnej šou, ktorá túto sezónu jednoducho baví. Kombinácia dopadov koronakrízy, zákazu vychádzania a menšieho refreshu relácie priniesli Markíze požadovanú spätnú väzbu. Výkon Tváre sa stabilne drží v nadpriemerných hodnotách. Už túto nedeľu šiesta séria vyvrcholí veľkolepým finále a spozná svojho víťaza.

oteckovia, Čítajte aj Uf! Extrémne tvrdé pristátie pre Oteckov. Takto nízko tento rok ešte neboli...

Avšak semifinále spred týždňa neprinieslo vzostupný trend krivky sledovanosti, ako by sa dalo očakávať, keď šou graduje k svojej bodke. Výsledné čísla síce stačili, aby Markíza bola jednotkou na trhu, celkový výkon patril k tým vôbec najslabším v rámci aktuálnej sezóny. Predposledné semifinálové kolo si pripísalo rating 9,6% a trhový podiel 27,3%.

slovania, tomáš maštalír, jana kvantíková, Čítajte aj Slovania uchvátili kulisami: Vieme, čo sa stane s pracne vytvorenými hradiskami!

Ďalšiu epizódu korunovanú víťazstvom komika Fera Jokea za stvárnenie internetového fenoménu Mr. Trololo, si nenechalo ujsť celkovo 513-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Tvoja tvár znie povedome #oseriáloch #televízia Markíza