Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Definitívny koniec Slovanov sa blíži! Čo spraví Jojka? Pripravte sa na toto...

Jarná časť televíznej sezóny sa prehupla do svojej druhej polovice a komerčným televíziám postupne finišujú ťažiskové formáty. Nebude to však znamenať koniec premiér. Stanice majú pripravené ďalšie premiéry.

04.05.2021 07:00
delukse, zuzana fialová, marián mitaš, Foto:
Jojka stihne ešte túto jar nasadiť druhú sériu komediálneho seriálu Delukse.
debata

Televízia JOJ už v najbližších dňoch posilní svoju programovú ponuku, navyše sa bude musieť rozlúčiť so Slovanmi. Tí dôjdu do svojho finále už v stredu 12. mája. Fanúšikovia sa opäť môžu tešiť na dve epizódy. Nateraz nie je jasné, či sa dá Jojka zelenú aj prípadnému pokračovaniu.

slovania, juraj loj, Čítajte aj Slovania sú unikátni nielen rekordným rozpočtom! Pripraviť masky a kostýmy bola riadna fuška

Koniec vysokorozpočtového seriálu nebude znamenať stopku pre ďalšie premiérové programy. Už 19. mája sa na obrazovky dostane druhá séria komediálneho seriálu Delukse. Seriál o nevšednom hoteli, ktorý v roku 2019 príjemne prekvapil svojimi výkonmi si napokon vyslúžil druhú sériu, aj napriek tomu, že televízia s jeho nasadením pomerne dlho váhala. Nová sezóna prinesie osem nových častí, pričom každá z nich bude mať uzavretý dej.

slovania, tomáš maštalír, Čítajte aj Nakuknite do zákulisia Slovanov! Herci to rozhodne nemali ľahké, museli sa toho veľa naučiť

Seriál čakajú viaceré zmeny. Niektoré tváre sa viac v seriáli neobjavia. Alexandra Bártu vystrieda Marián Mitaš, do úzadia pôjde aj postava, ktorú stvárňuje Gabika Marcinková. Novou posilou bude herečka Dominika Morávková. Ostatných postáv sa zmeny nedotknú, preto sa diváci zas môžu tešiť napríklad na Zuzanu Fialovú, Daniela Fischera, Ivana Vojteka, Richarda Stankeho a iných.

Ďalšou veľkou novinkou vo vysielaní Jojky bude 4. séria akčného hitu 911, ktorý si Slováci vo veľkom zamilovali. Jojka nasadí akvizičný seriál, netradične, ešte do hlavnej sezóny, pričom počas minulých rokov na ňom stála letná vysielacia štruktúra.

pán profesor, tomáš maštalír, Čítajte aj Sledovanejší ako Televízne noviny! Markizácky seriál predviedol šialený výkon

Avšak rekordné ratingy zrejme presvedčili televíziu nasadiť zahraničný seriál skôr. Zaujímavosťou je, že táto séria sa ešte vysiela v USA, Jojke sa tak podaril husársky kúsok, ktorý v našich končinách nie je vôbec bežnou praxou. Zvyčajne vysielacie práva televízie uvoľňujú až po premiére v krajine pôvodu.

Nové pokračovanie 911 dostane priestor vo štvrtok, od 6. mája. Vytlačí tak zo slotu Nový život, ktorý sa po novom bude vysielať už iba počas utorkov, avšak v dvoch častiach za sebou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #Delukse #seriál 9-1-1