Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS prinesie na Slovensko úplne novú ťažiskovú šou! Vonku sú prvé detaily

Verejnoprávna RTVS sa výrazne posunula vpred s prípravou úplne novej ťažiskovej šou, ktorú diváci uvidia už čoskoro. Známe sú kľúčové mená!

26.04.2021 09:54
pečie celé slovensko, Foto:
Zostava, s ktorou na jeseň bude piecť celé Slovensko.
debata

RTVS prinesie šou Pečie celé Slovensko v slovenskej premiére na obrazovky Jednotky na jeseň tohto roka. Novú šou, v ktorej svoje pekárske a cukrárske umenie predstaví tucet amatérskych pekárok a pekárov bude moderovať dvojica Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval.

Dôležitú úlohu v celej šou zohrá aj dvojica porotkýň, ktoré sa pečeniu venujú profesionálne a budú hodnotiť zručnosti súťažiacich aj ich upečené dobroty. Zručnosti súťažiacich budú hodnotiť profesionálne cukrárky Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová.

oteckovia Čítajte aj Markíza sa rozhodla spraviť rázny krok v Oteckoch! Prichádza zmena dynamiky seriálu

Relácia Pečie celé Slovensko vychádza z formátu The Great Bake Off vytvoreného Love Production a licencovaného BBC Studios distribution. Celosvetovo obľúbená šou si získala srdcia divákov vo viac ako 30 krajinách sveta a v roku 2019 si svoje sily v súťaži zmerali aj amatérski pekári a cukrári v Českej republike, kde si finále nenechalo ujsť viac ako 1,7 milióna divákov. Slovenskú verziu populárnej šou bude režírovať Jeffo Minařík.

Diváci sa už na jeseň môžu tešiť na 10 súťažných epizód, ako aj na vianočný a celebritný špeciál. RTVS chce prostredníctvom šou Pečie celá Slovensko divákom nielen predstaviť slovenskú tradíciu v pečení a cukrárstve, ale zároveň pomôcť amatérom preraziť a stať sa profesionálmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #Pečie celé Slovensko