Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS opäť valcovala s overenými reláciami: Slovákov láka zábava a politika

Počas uplynulého víkendu verejnoprávna RTVS opäť otriasla rebríčkami sledovanosti. Na vrchole je tradičná dávka sobotnej zábavy. Veľkou hviezdou je aj piatková vedomostná šou. Ako sa ukázalo, televízia veľmi správne vyskladala zábavné formáty do silnej zostavy. Nedeľa tradične patrila obednej politickej diskusii.

13.04.2021 08:52
Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík... Foto:
Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík prichádzajú so svojím podcastom na obrazovku RTVS.
debata

V piatok večer sledovalo šou Čo ja viem 422-tisíc divákov pri trhovom podiele 18,7% v cieľovej skupine 12+ a prostredníctvom mobilnej aplikácie si svoje vedomosti otestovalo viac ako 32-tisíc divákov pri televíznych obrazovkách.

pán profesor, tomáš maštalír, Čítajte aj Extrémne výkony Markízy! Jej seriál je nezastaviteľný valec, Oteckovia na druhej koľaji

V sobotu u divákov bodovala spomínaná súťažno-zábavná šou Záhady tela (402-tisíc, 18%), ktorá bola nielen najsledovanejším televíznym programom v danom čase, ale aj najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Diváci si nenechali počas sobotného večera ujsť ani satirický seriál Pumpa (338-tisíc, 16,1%), talkšou Petra Marcina Neskoro večer (292-tisíc, 17,1%) a talkšou Boris & Brambor Špeciál (155-tisíc, 15,5%), ktorá bola v danom čase tiež jednotkou v sledovanosti.

manifest, Čítajte aj Markíza má na konte prešľap: Cez sviatky jej absolútne vybuchla seriálová premiéra

V nedeľu sa vysokej sledovanosti tešila aj diskusná relácia O 5 minút 12 na Jednotke, ktorú si nenechalo ujsť nadpriemerných 508-tisíc divákov pri trhovom podiele 34,6% v cieľovej skupine 12+ a relácia sa tak stala najsledovanejším programom v danom čase.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #oseriáloch