Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Doťahovačky medzi Markízou a Jojkou nemajú konca: Kam smerujú kroky exmoderátorky Superstar?

Len niekoľko týždňov "po odchode" dlhoročnej tváre Jojky - Lujzy Garajovej Schramekovej do Markízy, televízna dvojka vracia úder. Do svojich radov získala niekdajšiu moderátorku Superstar Jasminu Alagič, ktorá na jeseň bude sprevádzať divákov v pripravovanej deviatej sérii ťažiskovej jojkárskej šou Česko Slovensko má talent.

01.04.2021 12:12
debata
Jasmina Alagič smeruje do Jojky, je novou... Foto: Archív Jasminy Alagič
jasmina alagič, Jasmina Alagič smeruje do Jojky, je novou moderátorkou šou Česko Slovensko má talent.

Paradoxne Alagič vystrieda Garajovú Schramekovú v šou, v ktorej herečka a komička pôsobila dve sezóny. Obe komerčné televízie si tak medzi sebou „vymenili“ prestížne tváre. Kým pre Alagič bolo moderovanie Superstar v roku 2018 veľkou skúškou, keďže dovtedy sa objavovala na Fashion TV, Garajová Schrameková bola už ostrieľanou hráčkou. Dlhoročne hviezdila na Jojke. Všetko to začalo v seriáli Divoké kone, neskôr v komediálnom seriáli Naši, neskôr sa pridal Talent a jej vlastná šou Čau Lujza!.

Pôvodne mala byť moderátorkou novej série Talentu, avšak Jojka ju pred rokom nemohla pripraviť kvôli dopadom prvej vlny koronakrízy a televízia musela šou odložiť. O to väčšie bolo prekvapenie, keď konkurenčná Markíza oznámila, že za porotcovský pultík v jej ťažiskovej šou Tvoja tvár znie povedome si sadne práve Garajová Schrameková. Týmto prestupom si zrejme zavrela dvere na Kolibe, kde si za ňu našli náhradu.

Nová séria Talentu sa na obrazovkách Jojky objaví už počas tohtoročnej jesene. Spolu s Jasminou Alagič sa v úlohe moderátora objaví David Gránsky, ktorý je súčasťou šou už niekoľko rokov. V porotcovských stoličkách budú talenty opäť hodnotiť Diana Mórová, Marta Jandová, Jaro Slávik a Jakub Prachař.

„Sme radi, že v šou môžeme privítať Jasminu Alagič. Jasmina je moderátorka, ktorá má talent zabaviť. A to je jeden z hlavných pilierov šou Česko Slovensko Má Talent. Veríme, že spolu s Davidom Gránskym vytvoria atraktívnu, vtipnú a profesionálnu moderátorskú dvojicu,“ znie oficiálne stanovisko z Jojky.

„Jasmina padla ako jasná voľba. S kreatívnym tímom a vedením televízie sme sa zhodli, že je našim najlepším výberom,“ hovorí režisér šou Jeffo Minařík.

„Šou Česko-Slovensko má talent som vždy milovala. S obdivom k ľuďom, ktorí sa postavili pred porotu a s údivom, aké úžasné talenty niekde driemu, som ako diváčka sledovala takmer každú epizódu. No a teraz, keď som dostala príležitosť môcť ako moderátorka stáť pri nich na začiatku ich cesty k vysnívanej kariére, sa vlastne naplnil aj môj vlastný sen,“ povedala Alagič.

Presuny vychytených tvárí nie sú žiadnou novinkou. Pravidelne farby televízií menia top herecké tváre, napríklad Tomáš Maštalír alebo aj Ján Koleník. Najnovšie sa k tomuto zoznamu pridala aj Nela Pocisková, ktorá bola kedysi „rodinným striebrom“ Markízy, najnovšie získala jednu z hlavných úloh nového jojkárskeho seriálu Nemocnica, ktorý čaká na dátum premiéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #Jasmína Alagič #oseriáloch