Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Politická, ale aj pandemická kríza robia svoje: Rekordné spravodajstvo Jojky

Televízia JOJ zaznamenala v nedeľu večer rekordne veľké publikum svojej hlavnej spravodajskej relácie. Opakuje sa tak situácia spred roka, keď vo svete vypukla pandémia a spravodajstvo trhalo rekordy. Aktuálne sa k vyhrotenej situácii okolo druhej vlny pripojil aj politický pat v koalícií.

23.03.2021 07:00
noviny tv joj, lucia barmošová, ján mečiar, Foto:
Záver minulého týždňa priniesol pre Jojku rekordne vysokú sledovanosť jej hlavnej spravodajskej relácie.
debata

Najsledovanejším programom uplynulého týždňa z ponuky všetkých slovenských televízií boli Noviny TV JOJ, ktoré si v nedeľu 21. marca nenechalo ujsť až 754-tisíc divákov s excelentnou 16,2% sledovanosťou a vysoko nadpriemerným trhovým podielom 30,1%.

Hlavná spravodajská relácia tak dosiahla svoj rekordný výkon (rating aj podiel na trhu) v rámci univerzálneho publika od začiatku roka a zároveň zaznamenala svoju najvyššiu sledovanosť od marca 2018. Noviny TV JOJ mali v nedeľu dosah až na 1 021 000 divákov (priemerný zásah AvRch s minimálne trojminútovým sledovaním v cieľovej skupine 12+).

Naďalej sa skvelé darí aj nedeľnému Novému bývaniu. Nové epizódy posledné mesiace lámu svoje doterajšie rekordy sledovanosti a pravidelne atakujú 500-tisícovú hranicu veľkosti publika. Ostatnú nedeľu ho sledovalo až 488-tisíc divákov, relácia dosiahla až 10,5% sledovanosť a 23,2% podiel na trhu v cieľovke 12+.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #televízia JOJ #nové bývanie #oseriáloch #Noviny TV JOJ