Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľkonočná nedeľa prinesie poriadnu dávku televíznej zábavy! Čo si vyberiete?

Veľká noc sa prehupla do svojej druhej polovice, no televízne ponuka je stále štedrá. Podobne, ako počas minulých dní, tak aj v nedeľu ponúkne premiérovú zábavu.

04.04.2021 07:00
tvoja tvár, 3bobule Foto:
Veľkonočná nedeľa bude v znamení zábavy. Na Markíze pokračuje Tvoja tvár znie povedome, Jojka odpremiéruje českú komédiu 3Bobule.
debata

Veľkonočnú nedeľu na Markíze otvorí repríza rozprávky Nebojsa, nasledovať bude druhé pokračovanie českej klasiky Princezna ze mlejna. Krátko pred obedom sa budú môcť diváci zabaviť s filmom Mr. Bean: Najväčšia filmová katastrofa. O 13:45 Markíze zreprízuje nočnú premiéru filmu Posledný lovec čarodejníc. Následne zopakuje pondelkových Susedov a o 16:40 Pána profesora, ktorý láme s druhou sériou rekordy sledovanosti. Sériu repríz vlastných seriálov uzavrie o 17:45 Horná Dolná.

Ťahúňom nedeľného sviatočného programu bude ďalšia časť imitačnej šou Tvoja tvár znie povedome.

Počas veľkonočnej nedele Jojka hneď zrána zreprízuje premiéru zo soboty v podobe Toy Story 4, nasledovať bude Vládkyňa zla. O 10:40 si budú môcť pozrieť v repríze najnovšie hollywoodske spracovanie o Noemovej arche s názvom Noe, v hlavnej úlohe s Russelow Crowom a Emmou Watsonovou. O 13:40 nebude chýbať obľúbená klasika Soľ nad zlato.

Poobedný program bude zložený z premiér a diváci neprídu o svoje obľúbené voľnočasové magazíny, na ktoré sú zvyknutí. O 15:50 bude pripravená Nová záhrada, nasleduje Na chalupe a blok relácii uzavrie Nové bývanie. Highlightom Veľkej noci na Jojke je premiéra českej komédie 3Bobule.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Veľká noc #oseriáloch #televízia Markíza