Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Biela sobota s atraktívnym programom! Tešte sa na rozprávku, ale aj českú komédiu

Kým Veľký piatok bol v znamení veľkých zahraničných filmových premiér, Biela sobota prinesie na televízne obrazovky novú českú komédiu a nielen to!

03.04.2021 07:00
toy story, chlap na striedačku, Foto:
Biela sobota prinesie premiéru novej českej komédie Chlap na striedačku, Jojka v podvečer ponúkne premiéru rozprávky Toy Story 4.
debata (1)

Nuda nebude hroziť ani počas Bielej soboty (3. apríl). Televízia Markíza zvolí zaujímavú stratégiu, keď deň využije na reprízy toho najlepšieho z minulých dní a tí, ktorí si niečo nestihli pozrieť, budú mať ideálnu šancu napraviť to. Ráno budú pre tých najmladších pripravené animované rozprávky, ktoré o 10:30 vystrieda repríza Červených pások z utorku. Rovnako Markíza zrecykluje o 11:40 šou 2 na 1 zo stredy (31.3.). V prvej epizóde tretej série sa predstaví obľúbený moderátor Matej „Sajfa“ Cifra. Séria repríz pôvodných programov bude pokračovať aj o 13:30, keď sa obrazovkách sa objaví Tvoja tvár znie povedome z ostatnej nedele.

Nestihli ste si pozrieť premiéru Aquamana v piatok večer? Nevadí. V sobotu o 16:10 ho Markíza zopakuje. Avšak hlavný večerný program už bude premiérový. V poslednom období výrazne bodujú medzi divákmi české komédie. Markíza ponúkne divákov naozaj skvelý kúsok – Chlap na střídačku s Ivanou Chýlkovou a Jiřím Langmajerom. O 22:55 bude nasledovať premiéru filmu Posledný lovec čarodejníc.

Sobotné ráno na Jojke bude mať klasickú podobu, program sa nebude meniť kvôli Veľkej noci. Je štandardne zložený z pásma animovaných rozprávok, na ktoré nadviažu reprízy starších jojkárskych seriálov ako Naši, Prázdniny alebo Svet podľa Evelyn. Všetko sa zmení krátko pred obedom, keď do vysielania sa dostane repríza romantickej komédie Začarovaní a o 14:10 mnohých poteší stálica Pretty Woman.

Pomerne netradičná situácia nastane v podvečer, keď televízia uvedie jednu zo svojich ťažiskových premiér už o 16:50. Pôjde o animovanú rozprávku Toy Story 4. Spravidla Jojka uvádzala tento typ filmov v prime-time, neraz bola síce na tento krok kritizovaná zo strany divákov. Počas sviatkov tieto výčitky vypočuje a vysunie atraktívny titul do podvečerného pásma.

Hlavný večerný program bude postavený na filmoch Môj kamoš špión, Chatrč a neskoro v noci trilerom Medzi náhrobnými kameňmi.

RTVS prinesie klasickú dávku premiérovej zábavy. Pokračujú formáty, na ktoré sú diváci dlhodobo zvyknutí – Záhady tela, Pumpa, Neskoro večer.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #Veľká noc #oseriáloch #televízia Markíza