Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza má jasný cieľ! Týmto chce prekaziť plán Jojky s premiérou jej seriálu

Komerčné televízie si nič nedarujú! V boji o diváka sa nepoznajú pravidlá. Práve v stredu Jojka dlhodobo avizovala veľkolepú premiéru svojho seriálu Slovania, konkurenčná Markíza to nemieni výpravnej novinke uľahčiť.

10.03.2021 07:00
slovania, fantastické zvery, Foto:
Podarí sa Markíze znížiť sledovanosť Slovanov na Jojke?
debata (1)

Proti dlhoočakávanému seriál, na ktorý je prirodzene zvedavých množstvo divákov vytasí mimoriadne lákavú filmovú alternatívu. Jojka veľmi prefíkane stanovila pre Slovanov vysielací slot, práve na stred pracovaného týždňa. Práve v stredu konkurenčná Markíza nevysiela v prime-time pôvodné seriály, ale zábavnú šou Chart Show. Týmto krokom sa pokúsila zabezpečiť si dostatočnú pozornosť širšieho publika.

Lenže Markíza sa rozhodla tvrdo zaútočiť na Slovanov. Rovnaký krok využila v januári minulého roka, keď Jojka spúšťala vysielanie Nového života. Vtedy proti prvej časti postavila premiéru filmu Fantastické zvieratá a ich výskyt. Slováci milujú Harryho Pottera, čo sa ukázalo aj v minulých týždňoch, keď televízia zreprízovala celú ságu počas piatkov a opäť získala nadpriemernú sledovanosť.

Teraz vyskúša rovnakú stratégiu! Lenže do vysielania posiela druhé pokračovanie. Chart Show posiela na striedačku a do boja vyšle slovenskú premiéru filmu Fantastické zvieratá: Grindelwaldove zločiny.

Film sa dočkal silného promovania vo vysielaní a upútavka má silný hudobný akcent spájajúci Harryho Pottera s filmami, ktoré dejom desiatky rokov predchádzajú udalostiam z legendárnej čarodejníckej ságy. Avšak v druhom pokračovaní sa fanúšikovia ocitli na Rokforte a významnú úlohu v príbehu zohráva aj mladšia verzia Dumbledora.

V stredu večer sa tak na slovenských obrazovkách rozpúta naozaj neľútostný boj o diváka!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Slovania #Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny