Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka oslávila narodeniny, avizuje novú éru seriálovej tvorby a návrat megašou

Televízia JOJ mám v týchto dňoch dôvod na radosť. Oslávila 19 rokov svojej existencie. Za sebou má prvý rok koronakrízy a pred sebou veľkolepé plány.

03.03.2021 09:48
joj, joj group, Foto:
Televízia JOJ oslávila 19. narodeniny a vstúpila do jarnej televíznej sezóny.
debata

Uplynulý rok sa niesol v znamení bezprecedentného obdobia, ktoré preverilo jej hodnoty a odhalilo pripravenosť a dispozície na zvládnutie krízy. Od začiatku pandémie diváci vyhľadávali najmä informácie, čo spôsobilo rast sledovanosti televízneho spravodajstva a tiež špeciálnych relácií, venovaných výnimočnej situácii.

Život v televízii sa ani počas mimoriadnej situácie nezastavil, pokračuje sa v nakrúcaní seriálov, magazínov a zábavných programov, pričom vždy zachováva prísne bezpečnostné opatrenia na ochranu zdravia a bezpečnosť hercov, štábu a ľudí pracujúcich na tvorbe televíznych a online formátov a na zabezpečení vysielania všetkých jojkárskych televíznych staníc a fungovania webových portálov.

Postavy zo seriálu Slovania Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Zuzana Fialová v seriáli Slovania.

Aj v nadchádzajúcom roku sa diváci majú na čo tešiť. Už v jarnej sezóne prinesie kvalitné seriálové tituly. Už v stredu 10. marca štartuje dlho očakávaný, výnimočný, výpravný, fantazijno-historický seriál Slovania, plný slovenských i ukrajinských hereckých hviezd, ktorý Jojka produkovala spolu s Wandal production a ukrajinskými partnermi, na námet Veroniky a Jozefa Kolejákovcov, v réžii Petra Bebjaka a ďalších tvorcov. Ide o doteraz najnákladnejšiu produkciu televízneho seriálu na našom trhu, ktorá má ambíciu predčiť očakávania publika a odštartovať novú éru slovenského seriálu.

Diváci sa tiež čoskoro dočkajú aj nového seriálu Nemocnica, ktorý JOJ nakrúca podľa vynikajúceho scenára Danice Hričovej a opiera sa o skvelé výkony mladej hereckej generácie, ktorú predstavujú napríklad Nela Pocisková, Richard Autner, Noël Czuczor, Marián Mitaš, Juraj Hrčka, Eva Mores a ďalší.

Noví lekárski hrdinovia prichádzajú - Richard... Foto: TV JOJ
seriál nemocnica, nela pocisková, richard autner, Noël Czuczor, Noví lekárski hrdinovia prichádzajú - Richard Autner, Nela Pocisková a Noël Czuczor.

Na jeseň sa po prestávke vráti na obrazovky Jojky najobľúbenejšia talentová šou Česko Slovensko má talent vo svojej najnovšej sérii. Nehovoriac o ďalších pripravovaných projektoch – či už o zábavných stáliciach programu alebo o úplných novinkách z televíznej kuchyne.

"Toto obdobie je v Jojke o to výnimočnejšie, že sme rodinnou televíziou nielen na obraze, ale aj v nej. 19 rokov nám pripomína čas, aký už tvoríme našu televíznu rodinu a spoločné ciele, ktoré sa nám pri napĺňaní našich predstáv podarilo uskutočniť. Pripomínajú nám neuveriteľnú cestu plnú skvelých ľudí a najvernejších divákov, z ktorých väčšina s Jojkou strávila už veľkú časť svojho života. Je to jedinečný pocit, no rovnako záväzok, a aj preto som hrdý, že práve v tento narodeninový mesiac môžeme divákom priniesť najväčší projekt v celej našej histórii, ktorý je najlepším spôsobom oslavy nášho spoločného výročia,“ povedal riaditeľ Jojky Marcel Grega.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #koronavírus