Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jar na Jojke: Premiéry obľúbených programov doplní najdrahší seriál v histórii

Kým konkurenčná Markíza spustí jarnú televíznu sezónu hneď od začiatku mesiaca, Jojka so štartom počká do druhého marcového týždňa. Všetky stávky sú dané na Slovanov.

26.02.2021 07:00
debata (1)

Jojka má za sebou ťažšie obdobie, čo sa týka diváckej priazne, keď viaceré programy neuspeli. Minulú jeseň ťažisková šou Zlatá maska, počas tejto zimy za totálny neúspech sa považuje seriál Bodka. Toto zlyhanie bolí o to viac, keďže na tomto seriáli bol postavený vianočný ident televízie a len máloktorý seriál dostane takýto veľkorysý priestor. V čase neutíchajúcej koronakrízy však veľmi dobre uspeli akvizičné filmy, ktoré televízia získala vďaka exkluzívnej zmluve s koncernom Disney.

Jarná sezóna je nemenej dôležitá ako tá jesenná. Prichádza obchodne atraktívnejšie obdobie a spolu s ním aj premiéry obľúbených formátov. Jar 2021 však už bude štandardná, takto pred rokom, keď svet zachvátila pandémia, tak aj Slováci sa museli zmieriť s obmedzeným vysielaním. Tento rok už bude všetko v starých koľajach.

Jojke sa osvedčila šou o varení, ktorú spustila hneď na začiatku januára. Bez servítky teda zostane s divákmi aj naďalej. Podvečerné vysielanie sa teda nemení.

Rovnako sa nebude hýbať aj so stabilnými formátmi počas pracovného týždňa, na ktoré sú diváci dlhodobo zvyknutí. Pondelky budú stále patriť obľúbenému Inkognitu, ktoré je povestné svojou neotrasiteľne pevnou sledovanosťou. Hlavný vysielací čas bude tradične otvárať premiérová časť a následne jedna repríza. Zábavná relácia tak opäť vyplní celý pondelkový slot.

Utorky takisto zostávajú bez zmeny. Pokračuje sa vo vysielaní tretej série Nového života, pričom zostáva zachovaná aj štvrtková epizóda. V utorok po seriáli sa bude reprízovať zábavná šou S pravdou von. Vo štvrtok po seriáli bude pokračovať premiérové vysielanie, od 21:40 politická relácia na Hrane a po nej nové časti glosátorskej šou Sedem.

Najväčšiu zmenu prinesie streda. Od 10. marca sa konečne divákom predstavia dlho avizovaní Slovania. Jojka seriálu vyhradila slot od 20:35 do 21:30. Následne po Slovanoch zreprízuje svoju kriminálku Za sklom. Na svoju premiéru stále čaká nový lekársky seriál Nemocnica, s ním Jojka počíta ešte túto jar.

Posledné dni v týždni venuje televízia filmom. Kým konkurencia staví na akvizičné tituly len počas sobôt, Jojka nimi vyplní až tri dni v týždni. Okrem veľkolepej premiéry ságy Avengeroch (Avengers: Endgame), ktorú odvysiela 5. marca, priestor dostanú aj tieto filmy: Večerná škola, Bitka o Midway, Môj kamoš špión, Toy Story 4, Mária Magdaléna, Podfukárky, Nočný lovec, Rodičia pod parou, Prvý človek, ale české filmy 3Bobule a Vlastníci.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #seriál Slovania #jar 2021