Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kiná sú stále v kóme: Filmový megahit si budete môcť pozrieť aj vy, stačí si pustiť telku

Druhé pokračovanie Wonder Woman si stihlo pozrieť len pár Slovákov v decembri minulého roka, keď sa na pár dní otvorili kiná. V niektorých štátoch nemali diváci ani takéto malé šťastie. Riešenie sa našlo.

02.03.2021 07:00
wonder woman, wonder woman 1984, Foto:
Nové pokračovanie Wonder Woman uvidia aj Slováci v exkluzívnej premiére.
debata (4)

Filmové štúdio Warner Bros. prostredníctvom svojej streamovacej služby HBO Max, u nás HBO GO bude uvádzať svoje hity priamo tu, kým sa epidemická situácia neupokojí a neotvoria sa kiná. Už 15. apríla tak Slováci, ktorí majú túto streamovaciu službu predplatenú vidieť v exkluzívnej premiére Wonder Woman 1984.

Kormidla sa opäť ujala režisérka Patty Jenkins a v hlavnej úlohe sa vracia Gal Gadot. Film Wonder Woman 1984 z dielne Warner Bros. Pictures nadväzuje na štyri roky staré filmové predstavenia Wonder Woman, hrdinky zo superhrdinských komiksov DC. V ďalších úlohách sa predstavia Chris Pine ako Steve Trevor, Kristen Wiig ako Cheetah, Pedro Pascal ako Max Lord, Robin Wright ako Antiope a Connie Nielsen ako Hippolyta.

Scenár napísala Patty Jenkins spoločne s Geoffom Johnsom a Davidom Callahamom. Za príbehom stojí duo Jenkins a Johns, postavy pochádzajú z komiksov DC. Filmový štáb popri režisérke Jenkins tvoria ďalší členovia tímu Wonder Woman, vrátane hlavného kameramana Matthewa Jensena, vedúcej výpravy nominovanej na Oscara – Aline Bonetto (Amélia z Montmartru) a kostýmovej výtvarníčky, držiteľky Oscara, Lindy Hemming (Piate cez deviate). Strihačom filmu je Richard Pearson, nominovaný na Oscara za film Let číslo 93. Hudbu zložil držiteľ Oscara, skladateľ Hans Zimmer (Dunkirk, Leví kráľ).

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #Gal Gadot #HBO Go #oseriáloch #Wonder Woman: 1984