Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zaskočená Markíza: Nepríjemný obrat v sledovanosti, jej seriál poriadne klesol

Jediná seriálová novinka trhového lídra sa pomaly, ale iste blíži k záveru vysielania a sledovanosť by mala gradovať spolu so zvedavosťou divákov. Lenže to tak nie je.

18.02.2021 07:00
najhorší týždeň môjho života, Foto:
Seriál sa s ostatnou odvysielanou časťou výrazne prepadol v diváckej priazni.
debata

Kým pred dvoma týždňami Najhorší týždeň môjho života po konštantných poklesoch zvrátil negatívny vývoj sledovanosti, minulý štvrtok sa všetko dramaticky zmenilo.

V neprospech Markízy. Výkon seriálu sa dokonca výraznejšie prepadol pod pomyselnú hranicu 400-tísíc divákov, nad ktorou sa stabilne držal. Šiesta epizóda bol tak najmenej úspešná, ktoré boli doteraz odvysielané.

Kým piata časť v cieľovej skupine 12 – 54 ešte dosiahla sledovanosť na úrovni 9,4% a trhový podiel 22,3%, minulý týždeň sa Markíza musela zmieriť s ratingom 7,8% a trhovým podielom tesne pod 20%. To už sú čísla, na ktoré televízie nie je primárne zvyknutá. Seriál v celkovom publiku stratil až 65-tisíc divákov, pri obrazovkách sedelo 362-tisíc divákov.

Najhorší týždeň môjho života sa stabilne počas januára, ale aj začiatku februára držal vysoko nad hranicou 9%, čím len potvrdzoval svoje víťazstvo v čase vysielania. V každom prípade, aj napriek poklesom, seriál je ďaleko úspešnejší ako jojkárska Bodka, ktorú televíziu musela presunúť do podvečerného slotu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #televízia Markíza #seriál Najhorší týždeň môjho života