Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Myslíte si, že viete všetko? Tak ste tí praví! RTVS hľadá práve vás

Verejnoprávna televízia avizuje nakrúcanie novej televíznej súťažnej relácie Fenomén21. Posilní vysielaciu štruktúru Dvojky. Aktuálne hľadá súťažiacich, ktorí môžu presvedčiť Slovensko, že vedomosti majú v malíčku. Hlásiť sa môžu priamo prostredníctvom internetovej stránky RTVS.

10.02.2021 12:46
Fenomen21 Foto:
Na RTVS sa vracia obľúbená vedomostná relácia.
debata

Mozog je najkomplexnejším orgánom ľudského tela a práve vďaka nemu si budú v šou Fenomén21 navzájom merať sily, vzdelávať sa a posúvať hranice svojho myslenia nielen súťažiaci v štúdiu, ale aj diváci pri televíznych obrazovkách. Dokážete vyriešiť logické úlohy a hádanky na počkanie? Je vaša pamäť, logika či priestorová orientácia tým, čo na vás mnohí obdivujú? Prichádzate často s rýchlym a efektívnym riešením náročných úloh.

Po niekoľkých úlohách, ktoré bude musieť zdolať, zrejme sám zistí, či je naozaj vhodným adeptom alebo adeptkou. Šou Fenomén21 sa na obrazovky dostane na jeseň, a to s 11 súťažnými kolami, 12. posledným bude veľké masterfinále. Na rozdiel od klasických súťaží, ktoré kladú dôraz na poznatky, sa gameshow Fenomén21 zameria na bystrú myseľ, talent a schopnosť nájsť originálne riešenia problémov.

Súťažiaci v šou Fenomén21 svoju nadpriemernú inteligenciu využijú na plnenie úloh a logických háda-niek z rôznych oblastí. Zadania, s ktorými sa budú musieť popasovať, budú mať grafický, slovný, fy-zický či logický charakter, prípadne budú zamerané na pamäť, priestorovú orientáciu alebo laterálne myslenie. Účastníci šou tak potrápia aj svoju hudobnú, emočnú či pohybovú inteligenciu.

Myslíte si, že nato máte? Neváhajte sa prihlásiť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch