Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza prekvapuje ďalšími čachrami so známymi tvárami: Zlákala hviezdu Jojky

Len v nedeľu televízia predstavila kompletnú zostavu šiestej série šou Tvoja tvár znie povedome, teraz prekvapuje zmenami za porotcovským pultíkom.

02.02.2021 07:00
debata (3)

Je očividné, že Markíza sa snaží svojej ťažiskovej šou vrátiť lesk, keďže relácia mala vynútenú pauzu kvôli pandémii a treba ju poriadne divákom pripomenúť. Úlohy moderátora sa znova zhostí Martin Nikodým, ktorý už v piatej sérii prebral štafetu po Martinovi Pycovi Rauschovi. Možno si fanúšikovia robili nádeje, že sa Pyca podarí zlákať do chystanej šiestej série, keďže má za sebou poriadny prepadák v podobe jojkárskej Zlatej masky. Nakoniec Markíza opäť chňapla po Nikodýmovi.

Ženská zostava v 6. sérii Tvoja tvár znie povedome Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Víťazka ostatného ročníka Superstar - Barbora...

Je známa aj kompletná osmička súťažiacich, ktorí čoskoro budú zabávať celé Slovensko. Televízia sa však rozhodla spraviť zmeny aj v porote. Dlhoročná stabilná zostava je minulosťou! Definitívne končí Zuzana Fialová a Dano Dangl. Vráti sa však spevák Kuly a herečka Zuzana Kubovčíková Šebová. Novou členkou je, pomerne prekvapujúco, Lujza Garajová Schrameková, ktorá je skôr spájaný s konkurenčnou Jojkou. Dlhodobo účinkovala v seriáli Naši, v nedávnej minulosti mala vlastnú talk-šou Čau Lujza a najmä je moderátorkou ťažiskovej šou Česko Slovensko má talent.

V šiestej sérii sa objaví v porote herečka a... Foto: TV Markíza
lujza garajová schrameková, tvoja tvár znie povedome, V šiestej sérii sa objaví v porote herečka a komička Lujza Garajová Schrameková.

„Byť porotkyňou v tejto úspešnej šou je veľkou poctou a pre mňa aj veľkou výzvou. Verím, že so Zuzkou a Kulym vytvoríme dobrý porotcovský tím a že fanúšikom Dana Dangla a Zuzky Fialovej ponúknem niečo nové a veselé, aby za nimi nemuseli dlho smútiť. Na nové zážitky a skvelých kolegov sa veľmi teším,“ povedala pre televíziu pri avizovaní zmien v porote.

Markíza sa uchmatla na niekoľko týždňov konkurenčnú tvár, pokračuje tak séria rôznych čachrov medzi komerčnými stanicami. Treba však dodať, že ide o bežnú prax. Napríklad taká Jojka zas anganžovala do svojho pripravovaného seriálu Nemocnica dlhoročnú markizácku stálicu – Nelu Pociskovú. Dlhodobo medzi Markízou a Jojkou pendlujú najvychytenejší herci ako Tomáš Maštalír alebo Ján Koleník.

Mužská zostava v 6. sérii Tvoja tvár znie povedome Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Hviezda seriálu Sestričky, herec Braňo Mosný v...

Štvrtá stolička v porote „Tváre“ bude patriť tento rok hosťujúcim hviezdam. Každý týždeň sa v nej predstaví niekto iný a Markíza avizuje rôzne prekvapivé účasti.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Lujza Garajová Schrameková #Tvoja tvár znie povedome #oseriáloch #televízia Markíza