Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľkolepý návrat: Markizácka šou víta učiteľku sexu, víťazku Superstar, hercov a komikov

Televízia Markíza odhalila kompletnú osmičku, ktorá sa na jej obrazovkách čoskoro objaví v šiestej sérii imitačnej šou Tvoja tvár znie povedome. Šou sa vracia k divákom po vynútenej pauze kvôli pandémii koronavírusu.

31.01.2021 07:00
tvoja tvár znie povedome, Foto:
Šiesta séria by sa mohla dostať na obrazovky na prelome februára a marca.
debata

To, že televízia tento rok vyskúša na divákov nezvyklý krok a vymení poradie ťažiskových šou, sme už pred časom písali. Na jar sa preto môžu tešiť na „Tvár“, na jeseň sa vráti Superstar s ďalšími talentami.

Najnovšiu sériu mala Markíza v pláne vysielať na jeseň 2020, avšak v čase zúriacej druhej vlny pandémie svoj úmysel odvolala a do nedeľného prime-timu vysunula reláciu 2 na 1, ktorá dokázala bez problémov prinášať nadpriemernú sledovanosť. To sa piatej sérii Tváre prestávalo dariť v čase jej vysielania. Tvoja tvár a jej produkcia nie je tak veľká ako pri Superstar. Je očividná snaha priniesť už štandardnú podobu Superstar a jej nový štart na jeseň to môže zabezpečiť.

Ženská zostava v 6. sérii Tvoja tvár znie povedome Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Víťazka ostatného ročníka Superstar - Barbora...

Prvými menami na začiatku bola komička Eva „Evelyn“ Kramerová, ktorá momentálne je známa ako moderátorka Farmy. Spolu s ňou sa predstaví aj vtipný kolega a kamarát František Košarišťan alias Fero Joke. Momentálne je známe kompletné obsadenie a je plné prekvapení!

Je zvykom, že Markíza sa snaží do svojich šou zlákať zvučné mená. Po krátkej pauze sa na obrazovky vo veľkom vráti víťazka Superstar Barbora Piešová a bude sa predvádzať v nezvyčajných speváckych, ale aj hereckých pózach. Svoje miesto majú v novej sérii aj herci zo seriálu Sestričky. Svoj um predvedie herečka Kristína Madárová, ale aj jej kolega Braňo Mosný.

Zo seriálu Pán profesor sa predvedie mladý a iste talentovaný Martin Klinčúch, ten stvárňuje jedného zo študentov Tomáša Maštalíra.

Mužská zostava v 6. sérii Tvoja tvár znie povedome Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Hviezda seriálu Sestričky, herec Braňo Mosný v...

Veľkým prekvapením je angažovanie herca Dušana Cinkotu, pre ktorého bude rok 2021 doslova meganávratom na obrazovky. Objaví sa v reštartovaných Červených páskach, jojkárskych Slovanov, v kriminálnej minisérii Ultimátum a k tomu sa pridáva Tvoja tvár znie povedome.

„Na nakrúcanie sa už veľmi teším a aj na tú zábavu, ktorú počas jednotlivých týždňov budeme zažívať. Spevu sa nebojím, pretože spievam rád. Kedysi som spieval aj v muzikáloch, takže nie som až taký amatér. Obávam sa skôr moderných pesničiek, pretože som ešte stará škola. Preto dúfam, že mi nebudú vychádzať tí náramní speváci a tanečníci. Som však zvedavý, ako to celé dopadne. Bude to pre mňa určite výzva, na ktorú sa ale teším,“ povedal Cinkota pri oznámení kompletnej zostavy.

Hviezdna osmička v 6. sérii šou Tvoja tvár znie... Foto: TV Markíza
tvoja tvár znie povedome, Hviezdna osmička v 6. sérii šou Tvoja tvár znie povedome.

Najväčšie prekvapenie na záver. Asi len málokto by čakal, že po dlhých rokoch absencie zažije svoje hviezdne chvíle niekdajšia učiteľka sexu – Zuzana Belohorcová. Práve ona uzatvára hviezdnu osmičku súťažiacich. Diváci si ju môžu pamätať z rôznych šteklivých relácií, ktoré kedysi brázdili obrazovky.

„Som veľmi rada, že som mohla prijať takúto výzvu, že sa v podstate po skoro 11 rokoch mimo televízneho sveta vraciam na televízne obrazovky a práve do svojej domovskej televízie, do TV Markíza, v ktorej som začínala. Je to pre mňa obrovská výzva, veľmi sa na to teším, najmä na kolektív a dúfam, že deti budú na maminku pyšné. S cestovaním to bude, samozrejme, trochu náročné, nechcem, aby deti strádali a aby to bolo na úkor niečoho. Nejako to však už skĺbime. Myslím si, že keď sa chce, tak sa dá absolútne všetko. Takže sa na to teším, užijem si to a dúfam, že si to užijú aj televízni diváci,“ povedala Belohorcová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tvoja tvár znie povedome #oseriáloch #televízia Markíza