Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká zmena v RTVS: Televízia razantne prekopala kulinársku šou, Magálová končí

Relácia o varení Tajomstvo mojej kuchyne patrí k neodmysliteľným stáliciam RTVS. Nedeľné podvečery počas 11 rokov diváci trávili v spoločnosti herečky Kamily Magálovej a šéfkuchára Pavla Pospíšila. Teraz sa všetko zmení. Po pauze vo vysielaní sa relácia vracia už v nedeľu, 7. februára, v tradičnom čase o 18:20 na Jednotke.

07.02.2021 07:00
tajomstvo mojej kuchyne, kamila magálová, Foto:
Udrží si relácia divácku priazeň aj bez Kamily Magálovej? Ako náhrada prichádza spevák Robo Papp a šéfkuchár Gabo Kocák.
debata (1)

Kamilu Magálovú nahradí v nových epizódach moderátorská dvojica – spevák Robo Papp a šéfkuchár Gabo Kocák. Herečka z relácie neodchádza úplne. Súčasťou relácie s novými kuchármi budú aj archívne spomienky na najlepšie recepty z dielne Kamily a Pavla. Tajomstvo mojej kuchyne si aj s novými moderátormi zachová svoje stále rubriky. Aj v tomto roku pokračuje s reportážami na pomoc gastroprevádzkam, ktoré to v tomto ťažkom pandemickom období nevzdali, prinesie divákom ich príbeh a priblíži nesmiernu snahu všetkých prežiť, udržať svoju prevádzku aj za cenu strát.

„Po úžasných 11 rokoch so svojím skvelým „parťákom“, Pavlom Pospíšilom, som sa rozhodla s ťažkým srdcom ukončiť svoje pôsobenie v tejto úspešnej relácii. Predovšetkým kvôli tomu, že Pavel pre svoj zdravotný stav už rok nemohol točiť a následne, keď prišla pandémia, nemohol lietať, keďže žije v Nemecku. Boli sme ako dvojičky, ktoré si rozumeli ľudsky, kamarátsky a hlavne nás spájal spoločný humor. A toto všetko mi začalo chýbať, hlavne jeho osobnosť,“ vysvetľuje svoje rozhodnutie Kamila Magálová.

Kamila Magálová verí, že nové moderátorské duo ju zvládne zastúpiť a priazeň divákov si udrží. „Sú to šikovní chlapci, dokonca jeden skvelý profesionálny kuchár, tak sa neobávam, že by sa im nepodarilo v úspešnej relácii pokračovať,“ myslí si dlhoročná tvár relácie. A dodáva: „Bude mi za divákmi smutno, ale život ide ďalej a je lepšie odísť skôr, ako neskôr. Ale sľubujem, že sa niekedy prídem na chlapcov pozrieť a možno niečo aj navarím, alebo napečiem, ak ma pustia k svojim vareškám.“

Kamila Magálová pre RTVS nakrútila presne 438 relácií Tajomstvo mojej kuchyne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Kamila Magálová #oseriáloch #Tajomstvo mojej kuchyne