Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé dni roka 2021 priniesli filmový rekord! Spokojná môže byť aj RTVS

Zdá sa, že prísne nariadenia vlády obmedzujúce pohyb sa už naplno prejavujú na sledovanosti televízií. Krivky rapídne rastú. Dôkazom toho sú aj výsledky z minulej stredy. Traja králi boli štedrí!

11.01.2021 07:00
zázraky z neba, hodinárov učeň, Foto:
Na Troch kráľov zvalcovala obrazovky premiéra dojemného filmu Zázraky z neba.
debata (1)

Slovenská premiéra emotívneho skutočného príbehu Zázraky z neba sa stala v oboch cieľových skupinách najsledovanejší nespravodajský program dňa.

V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 dosiahol film Zázraky z neba sledovanosť až 13,7% a vysoko nadpriemerný trhový podiel 31%, pričom sa zároveň stal doposiaľ najsledovanejším nespravodajským programom od začiatku roku 2021. Konkurenčné programy v rovnakej cieľovej skupine zaostali.

Musela sa pokloniť aj Jojka s veľkolepou Disney premiérou Ľadové kráľovstvo 2. Rozprávka v komerčnej cieľovke dosiahla trhový podiel 17,7% a sledovanosťou na úrovni 8,1%.

Rodinná dráma pritiahla k obrazovkám Markízy celkovo 655-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom mala zásah až na takmer milión divákov (AvRch 982-tisíc v CS 12+).

Sledovaná rozprávka na RTVS

Darilo sa aj verejnoprávnej RTVS. V utorok večer si na Jednotke pozrelo komediálnu drámu Nedotknuteľní 332-tisíc divákov s trhovým podielom 14,4% v cieľovej skupine 12+, čím sa film stal najsledovanejším programom v danom čase.

RTVS sa tešila priazni divákov aj v hlavnom večernom vysielacom čase. Rozprávkovú premiéru z koprodukcie RTVS Hodinárov učeň si nenechalo ujsť 319-tisíc divákov a získala trhový podiel 12,7% v cieľovej skupine 12+ čím sa stala dvojkou v sledovanosti v danom čase.

Darí sa aj spravodajstvu

Najsledovanejším programom dňa na Troch kráľov v oboch hlavných cieľových skupinách sa v stredu stala hlavná spravodajská relácia Televízne noviny. V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahli vynikajúci rating 14,1% aj trhový podiel 31,5%. Sumár najdôležitejších udalostí dňa si nenechalo ujsť až 757-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, v tejto širšej cieľovej skupine patrí týmto Televíznym novinám dokonca post zatiaľ najsledovanejšieho programu tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza