Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký úspech! Programová riaditeľka Markízy má na starosti aj program Novy

Programová riaditeľka televízie Markíza Silvia Majeská rozširuje svoje kompetencie o programovú riaditeľku televízie Nova.

07.01.2021 15:08
debata
Dlhoročná programová riaditeľka televízia... Foto: TV Markíza
silvia majeská, Dlhoročná programová riaditeľka televízia Markíza Silvia Majeská je novou programovou riaditeľkou aj televízie Nova.

Posledných 9 rokov Majeská pracovala ako programová riaditeľka televízie Markíza. Svoju novú funkciu bude vykonávať z Prahy a povedie programové sekcie pre obidve krajiny – Česko a Slovensko. Bude zodpovedná za tvorbu programovej stratégie pre lineárne kanály a online platformu VOYO. Počas jej pôsobenia uviedla Markíza množstvo úspešných programov, ktoré aj po rokoch stále vysiela, napríklad Oteckovia, Horná Dolná či šou Tvoja tvár znie povedome. Alex Ruzek odchádza z pozície programovej riaditeľky TV Nova k dnešnému dňu (7.1.2021).

„Alex za tie roky pre našu televíziu veľa urobila a patrí jej za to veľká vďaka. Vždy nám bolo potešením s ňou spolupracovať. Prebiehajúce zmeny sú dôsledkom nášho úsilia o rozvoj lineárnych aj nelineárnych produktov. Našim cieľom je zostať najinovatívnejším a najviac kreatívnym tvorcom obsahu v Českej republike. Tešíme sa na spoluprácu s našou dlhoročnou kolegyňu Silviou Majeskou a gratulujeme jej k novej funkcii,“ hovoria generálni riaditelia TV Nova Klára Brachtlová a Jan Vlček.

„Nova je vedúca mediálna spoločnosť, je to inovátor, udávajúci tón, a ja sa veľmi teším na moje pôsobenie v nej a na spoluprácu so všetkými kreatívnymi tímami, internými aj externými, pri tvorbe kvalitného a jedinečného obsahu pre divákov, ktorý im ponúkame lineárnou aj digitálnou cestou,“ hovorí Silvia Majeská.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Nova #oseriáloch #televízia Markíza #2021 #Silvia Majeská