Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa na piatkový televízny masaker! Vyhrá Markíza, Jojka alebo RTVS?

Ďalší decembrový záver týždňa je tu a spolu s ním sa rozpúta veľký boj o diváka. Každá televízia vytasí ťažký kaliber, diváci nebudú mať ľahkú úlohu. Musia si vybrať.

11.12.2020 07:00
debata

Markíza v piatok večer uzavrie vysielanie dvanástej série Farmy. Diváci s ňou boli už od 31. augusta, čiže pravidelní sledovači majú za sebou veľmi dlhú sezónu a prirodzene sú zvedaví na vyvrcholenie a meno jedného farmára, ktorý získa 75-tisícovú výhru. Finále Farmy bude veľkolepé, trojicu tých najlepších čakajú rôzne úlohy, nebudú chýbať vystúpenia, a tí ktorí vydržia byť hore, tak po vyše trojhodinovom priamom prenose spoznajú meno víťaza.

Jojka nemieni konkurencii uľahčiť situáciu a pokúsi sa finále Farmy stlačiť nadol. Televízia totiž do vysielania vytasí obrovskú filmovú premiéru jedného z najlepších filmov posledných rokov, ktorý prevalcoval kiná, ale aj kritikov. Príbeh o legendárnom Freddie Mercurym vo filme Bohemian Rhapsody sa začne o 20:35.

V zákopoch nezostane schovaná ani RTVS. Pre divákov bude pripravená ďalšia premiérová časť Milujem Slovensko, ktoré dlhodobo, aj počas tejto jesene a začiatku zimy, výrazne boduje a stabilne sa drží na 400-tisícovej hranici.

Sobotný večer bude v znamení veľkého finále 1. série Uhorčíka. Proti nemu Markíza postaví akčný film Pád anjela a RTVS druhé semifinále prerušenej šou Zem spieva. V akčnom tóne sa ponesie aj nedeľný program na Markíze s filmom Posadnutý pomstou, strieda tak reprízy šou 2 na 1, ktoré jojkárske V siedmom nebi bez problémov porážalo.

Pozrite si video ponuku na najbližšie dni a nič vám neujde!

Markíza/Doma

Jojka

RTVS

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza