Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Matovič vystúpi v Markíze: Slovákom objasní, ako budú vyzerať Vianoce a lockdown

Pandemická situácia na Slovensku sa zhoršuje, vláda avizuje prísne opatrenia. Vysvetliť ich príde premiér Matovič. Opäť sa tak opakuje situácia z októbra, keď najvyšší ústavní činitelia brázdili televízne obrazovky s apelom na ich dodržiavanie.

09.12.2020 10:35
Igor Matovič Foto:
Premiér Igor Matovič mimoriadne vystúpi v Televíznych novinách Markízy.
debata (86)

Premiér Igor Matovič v stredu 9. decembra 2020 o 19:20 hod., mimoriadne vystúpi v Televíznych novinách na Markíze. V rozhovore s moderátorkou Zlaticou Švajdovou Puškárovou divákom objasní, aká forma lockdownu a sprísnenia opatrení v boji s koronavírusom čaká Slovensko v najbližších dňoch, či ako budú v tejto súvislosti vyzerať tohtoročné Vianoce.

Predseda vlády už v utorok naznačil, že sa na Ústrednom krízovom štábe dohodli na viacerých veciach, konkrétnejší však nebol. Všetko dôležité plánuje oznámiť až po finálnej dohode na dnešnom rokovaní vlády. Že určitej forme lockdownu sa Slovensko nevyhne už potvrdil aj minister zdravotníctva Marek Krajčí.

Slovensko je v napätí. Čaká na informácie o... Foto: TV Markíza
igor matovič, Slovensko je v napätí. Čaká na informácie o lockdowne a podobe Vianoc.

Na Slovensku v priebehu utorka pribudlo 2 564 nových prípadov koronavírusu pri 13 277 PCR testoch (pozitivita 19,3 percenta), celkový počet pozitívne testovaných osôb tak stúpol na 121 796. Pribudlo 38 úmrtí na pľúcnu formu Covid-19, celkový počet obetí tak stúpol na 1 084. Za utorok pribudlo na Slovensku pri takmer 45-tisíc Ag testoch 3 077 pozitívne testovaných (pozitivita 6,86 percenta).

© Autorské práva vyhradené

86 debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Matovič #televízia Markíza #koronavírus #druhá vlna koronavírusu #lockdown