Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte si chuťové poháriky! Jojka vyrukuje s novou kuchárskou reláciou

Televízia JOJ má už jasné plány, ako bude vyzerať televízny začiatok budúceho roka. Nebude chýbať nová šou o varení, ktorá je náhradou za nedávno skončenú reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja.

10.12.2020 07:00
bez servítky, Foto:
Bez servítky sa vracia na slovenské obrazovky.
debata (1)

Aj, keď je pravdou, že nepôjde o novú reláciu. Skôr o staronovú. Jojka sa rozhodla oprášiť formát Bez servítky (Come Dine With Me), ktorý sa pred rokmi vysielal niekoľko sezón na Markíze. Nastáva tak zaujímavá situácia, keď jedna relácia sa ukáže na konkurenčnej stanici.

Relácia však dostane nový šat, nové logo, no pointa zostáva rovnaká. Každý týždeň sa predstaví pätica súťažiacich, pričom budú pripravovať kompletné menu, len preto, aby zabojovali o piatkovú finančnú odmenu. Jojku posmelil úspech českej verzie s názvom Prestrené, pričom tú Prima vyrába už desať rokov a akcentuje skôr na vyhrotené medziľudské vzťahy.

Jojka spustí Bez servítky už začiatkom januára. Foto: TV JOJ
bez servítky, Jojka spustí Bez servítky už začiatkom januára.

Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych jedál, ale zároveň aj reakcie iných súťažiach. Tí, ktorí v daný deň nevaria, ochutnávajú a hodnotia hostiteľa bodmi. Bude pohostenie chutiť, alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo. Každá pätica medzi sebou súťaži o výhru 500 Eur a vždy v piatok sa rozhodne, kto ju získa.

Bez servítky odštartuje na Jojke už 4. januára.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #2021 #Bez servítky