Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester na Jojke: Overený útok na divákov. Budú zase padať rekordy?

Počas ostatných rokov, keď najmä Markíza odpískala prípravy na Silvestra, hlavnú pozornosť si uchmatla Jojka so svojou ponukou. Tento rok bude všetko inak. Do boja vyrazí aj Markíza, ale najmä verejnoprávna RTVS, ktorá má v zálohe najbohatšiu silvestrovskú dávku zábavy za posledné roky.

09.12.2020 07:00
silvester joj, inkognito, všetko čo mám rád, Foto:
Jojka nenechá na Silvestra nič na náhoda. Pripravila si zábavný mix, ktorý jej roky funguje.
debata

Televízia JOJ nemieni nechať nič náhodu ani v závere tohto roka. Divákom ponúkne overenú kombináciu zábavy, ktorá jej výrazne bodovala aj v minulých rokoch, keď konkurencia bola výrazne oslabená. Podarí sa jej zabodovať aj tento rok?

Je pravdou, že televízie postupne upustili od bombastickej produkcie veľkolepých šou a posledný večer v roku si rozdelili rôzne zábavné formáty so špeciálnymi časťami. Touto cestou sa vydala aj Jojka a darilo sa jej, ostatné roky inkasovala rekordnú sledovanosť a počas Silvestra si uchmatla všetku pozornosť na seba. Súčasná epidemiologická situácia hovorí jasnou rečou, koniec roka budú musieť Slováci oslavovať doma a to je ideálna príležitosť upriamiť pozornosť na televíznu zábavu.

Ako bude vyzerať Silvester 2020 na Jojke? Už pred ôsmou ráno sa budú môcť diváci zabaviť s komédiou Dvanásť do tucta, pred pol desiatou zreprízuje šou Najväčšie svetové talenty. O 11:00 sa potešia najmä deti, pretože na obrazovkách sa objavia Mimoni v akcii. Po nich bude pokračovať zábava v podobe komédie Deväť životov pána Fúzika. O 12:45 ho vystrieda ďalšia komédia – Jeho foter, to je lotor!.

O 15:00 začne Jojka ladiť svojich divákov na večernú zábavu. Zopakuje totiž minuloročné silvestrovské Inkognito, po ňom pôjde silvestrovské vydanie šou Nikto nie je dokonalý z roku 2017, pričom program vyplní slot až do večerného spravodajstva.

Po ňom o 20:30 Jojka rozpúta premiérovú zábavu v podobe nového vydania silvestrovského Inkognita. Po ňom, o 22:30, opäť zrecykluje to, čo fungovalo aj v minulosti. A to špeciálny silvestrovský zostrih šou Všetko čo mám rád. O polnoci si budú môcť diváci pripiť a privítať rok 2021 so silvestrovským Inkognitom. Následne sa vráti ďalší zostrih Všetko čo mám rád.

Následne počas noci ešte raz zopakuje staršie vydania Inkognita a Nikto nie je dokonalý a tým uzavrie sviatočnú noc.

Pre tých, ktorí zatúžia po alternatívnom programe, tak môže využiť menšie stanice Jojky. Na Joj Plus hlavný večerný program otvorí bláznivá komédia Scary Movie 5 o 20:25, nasledovať bude ďalšia komédia Mike a Dave zháňajú baby a krátko po polnoci si budú môcť diváci pozrieť Sexi kosť.

Hlavný program na televízii Wau otvorí o 20:10 krimi komédia Štyria proti banke. Od 21:55 to budú rôzne špeciálne zostrihy zo šou Česko Slovensko má talent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #2020 #televízia JOJ #Silvester #inkognito #Všetko čo mám rád #oseriáloch #2021