Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester na Markíze: Koniec niekoľkoročnej rezignácie! Stávka na zábavné formáty

Trhový líder sa po niekoľkých rokoch prebral z agónie, ktorú predvádzal od roku 2017, keď prestal pripravovať slávnostnú ponuku na posledný deň v roku. Dôvodom je zrejme fakt, že tento rok bude pri televíznych obrazovkách celé Slovenko, keďže epidemiologická situácia nedovoľuje organizovať klasické silvestrovské oslavy.

08.12.2020 07:00
silvester, chart show, dobre vedieť, Foto:
Silvester 2020 sa ponesie v znamení zábavy. Nebude chýbať Dobre vedieť! alebo špeciálna premiérová Chart Show.
debata (4)

Markíza preto uzavrie rok 2020 s dávkou pôvodnej zábavy. Ostatné roky to bola tragédia v podobe repríz českých komédií ako Kameňák alebo Babovřesky, čoho odmenou bola katastrofálna sledovanosť, jedovaté ohlasy divákov a ignorovanie ponúknutých programov. Z tejto situácie výrazne ťažila Jojka, ktorá posledné roky valcovala.

Čím prekvapí televízia divákov na Silvestra? Pre tých, ktorí zvyknú skoro ráno vstávať bude už o siedmej pripravený Silvester so Susedmi a potom repríza ďalšej silvestrovskej časti Susedov. O deviatej ráno poteší deti animovaná rozprávka Lovecká sezóna, po nej príde Sám doma a bohatý. Na obed bude úradovať Pestúnka. O 13:40 spríjemnia prípravy chuťoviek na večer komédia Muži v čiernom 3. O dve hodiny neskôr sa obrazovky preženie Asterix a Obelix v službách jej Veličenstva.

O 17:50 Markíza ponúkne reprízu Hornej Dolnej. Po nej bude nasledovať spravodajský blok, ktorý býva tradične uvoľnene ladený a prináša rôzne zaujímavosti a zostrihy z celého roka.

Pozornosť však púta hlavný večerný program, ten televízia otvorí o 20:30, pomerne netradične na jej pomery, kvíz šou Dobre vedieť!. O 21:40 odštartuje premiérový zostrih Chart Show s Adelou Vinczeovou. Práve hudobná šou robila spoločnosť divákom aj v minulých rokov, avšak v reprízach. Záver roka 2020 prinesie, našťastie, zmenu. Chart Show predstaví 20 najzábavnejších hudobných vystúpení, ktoré v doterajšej histórii šou v štúdiu odohrali domáci aj zahraniční interpreti, a zasmejte sa pri najvtipnejších momentoch z rozhovorov a hier s atraktívnymi hosťami. Moderátorka Adela Vinczeová a hudobný expert Juraj Čurný vám tiež prezradia, ktoré hudobné vystúpenie zo všetkých epizód Chart Show najviac pobavilo práve ich.

V spoločnosti Chart Show diváci preklenú polnoc, jej súčasťou preto bude aj neodmysliteľné odpočítavanie posledných sekúnd roka 2020 a novoročný prípitok. Následne päť minút po polnoci budú nasledovať zostrihy vystúpení domácej hudobnej scény v programoch Najlepšie hity a Najväčšie hity.

Kto si myslel, že príde o niektorú z multireprízo­vaných českých komédií, tak o druhej po polnoci sa v programe objaví Kameňák 4.

Pre tých, ktorých neoslovil program na Markíze, môžu skúsiť alternatívu na menšej stanici Doma. Tá o 20:30 bude vysielať komédiu Všetko alebo nič a po nej Líbáš jako Bůh. Silvester na Dajto bude akčný. O 20:15 sa rozpúta Útok na Biely doma a po nej nastane Svetová vojna Z.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #2020 #Silvester #Chart Show #oseriáloch #televízia Markíza #Dobre vedieť! #2021 #Vianoce 2020