Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tešte sa! Tieto veľké megašou má pre vás Jojka pripravené v roku 2021

Televízia JOJ v budúcom roku má ambíciu dobehnúť resty z predchádzajúceho "korona roka" a jej diváci tak po dlhšej pauze uvidia viaceré veľké šou.

23.12.2020 07:00
talent, inkognito, nové bývanie, Foto:
Jojka má pre divákov v roku 2021 pripravenú zásobu obľúbených relácií.
debata (2)

1. Česko Slovensko má talent

Najsledovanejšia talentová šou na svete sa mala vysielať na jeseň 2020. Avšak pandémia skrížila televízii plány a nemohla sa začať produkcia deviatej série. Napokon to Jojka vzdala a presunula šou do roku 2021. O talenty na Slovensku a v Česku nie je núdza a naši diváci sa o tom znova presvedčia vo veľkolepej výpravnej šou, ktorá patrí medzi najsledovanejšie zábavné programy na celom svete i u nás. Vystúpenia talentovaných účinkujúcich bude hodnotiť obľúbená štvorica Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová. Moderovať show bude osvedčené duo Lujza Garajová Schrameková a David Gránsky.

2. Bez servítky

Rok 2021 Jojka odštartuje rovno s novou kuchárskou šou, ktorá bude náhrada za nedávno skončenú reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja. Kedysi sa Bez servítky s úspechom vysielalo na Markíze. Po rokoch licenciu opráši Jojka. Diváci sa môžu tešiť nielen na skvelé recepty, ale aj pohľad do súkromia amatérskych kuchárov. Jeden týždeň, päť súťažiacich – každý deň jeden z nich pohostí ostatných a uvarí im vo svojej kuchyni to najlepšie, čo dokáže. Niekto tradičné jedlá, iný exotiku. Okrem prezentácie svojho kulinárskeho umenia však musí hostiteľ zabaviť návštevu aj pripraveným „sprievodným“ programom. Najšikovnejší kuchár získa finančnú výhru.

3. V siedmom nebi

Viete si predstaviť, že by táto šou nepokračovala? To ani Jojka! Po jarnej fáze pandemickej krízy na Slovensku udrela kríza ekonomická a na to budú reflektovať aj tvorcovia V siedmom nebi. Mnoho ľudí sa ocitlo v neľahkej životnej situácii a neriešiteľných okolnostiach, s ktorými si nedokážu poradiť. Takýmto ľuďom prichádza na pomoc Vilo Rozboril so svojim šikovným tímom, ktorý mnohokrát dokáže aj nemožné. Táto pomoc má naozaj zmysel a ľuďom prináša pravú a nefalšovanú radosť. A diváci budú opäť pri tom.

4. Inkognito

Zábavná stálica, ktorá valcuje rebríčky sledovanosti už niekoľko rokov. Diváci sa nemusia obávať, obľúbenú zostavu uvidia aj budúci rok. Obľúbený moderátor Vlado Voštinár sa bude aj naďalej snažiť ukočírovať veselú partičku „hádačov“ povolaní a tajných hostí, v ktorej sa pravidelne objavujú osobnosti ako Michal Hudák, Marián Čekovský, Zdena Studenková, Zuzana Kubovčíková Šebová, Marcel Forgáč, Jozef Vajda, Juraj Šoko Tabaček, Maroš Kramár, Peter Šarkan Novák a ďalšie známe televízne tváre.

5. Všetko čo mám rád

Túto jeseň si musela relácia spraviť pauzu kvôli pandémii, no čoskoro sa vráti! Moderátorská dvojica Štefan Skrúcaný a Ondrej Kandráč budú v zábave so svojimi prominentnými hosťami pokračovať aj v roku 2021. Divákom v štúdiu aj pri televíznych obrazovkách porozprávajú s chytľavým humorom o veciach, ktoré majú radi a robia im radosť. Chýbať nebude ani skvelá muzika talentovanej kapely pod vedením Ondreja Kandráča. V show sa bude opäť spievať, tancovať a smiať na vtipných historkách či zábavných scénkach. To je totiž všetko, čo majú diváci radi.

6. Nové bývanie, Nové bývanie: Dizajn, Nová záhrada, Na chalupe, Miláčikovo

Diváci sa vo vysielaní aj v roku 2021 dočkajú svojich obľúbených, rokmi overených a stále rovnako populárnych stálic vlastnej tvorby. Nové bývanie už 13 rokov potvrdzuje svoju neohrozenú pozíciu lídra nedeľného popoludnia, právom tak patrí medzi najsledovanejšie formáty na trhu. Vo svojom slote sa strieda so spin-off reláciou Nové bývanie Dizajn, ktorú rovnako moderuje obľúbený Vlado Voštinár.

Na premiérové epizódy sa môžu tešiť Na chalupe s Katkou Jesenskou, v Novej záhrade i vo zvieracom Miláčikove s Dankou Čapkovičovou a Martinom Chynoranským.

7. Spravodajstvo

Neodmysliteľnou súčasťou vysielania Jojky sú aj jej spravodajské relácie, všetky budú pokračovať aj naďalej.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #inkognito #oseriáloch #2021 #Bez servítky