Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza nenechá divákov vydýchnuť! Tieto veľké šou uvidíte v budúcom roku...

Hoci sa pozornosť divákov v najbližších dňoch sústredí na vianočnú televíznu ponuku, Markíza už má jasno, aké šou odvysiela v roku 2021. A bude to veľké. Na svoje obrazovky vráti zaručené hity, od ktorých sa očakáva len jediné - obrovský úspech.

21.12.2020 07:00
superstar, tvoja tvár znie povedome, Foto:
Markíza v roku 2021 staví na overené zábavné relácie.
debata

1. Superstar

Najslávnejšia, najobľúbenejšia a najsledovanejšia ťažisková šou sa vráti aj v roku 2021 a to len s ročným odstupom po minulej sezóne, čo je vôbec po prvýkrát v histórii. Doteraz vždy Markíza dopriala tomuto formátu aspoň dvojročnú pauzu, aby stihli talenty dorásť. Posledná séria SuperStar vysielaná na jar 2020 v zložitom období pandémie koronavírusu výrazne zabodovala s priemerným ratingom 13,8 % a trhovým podielom 32,5 % v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12–54, pričom každú časť si v priemere pozrelo 614-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Divákov tak opäť čaká mimoriadne silná zostava talentov, zaujímavé príbehy súťažiacich a to všetko v atraktívnej podobe, ktorá k obrazovkám priláka celé rodiny.

2. Tvoja tvár znie povedome

Po nutnom odklade sa na obrazovky dostane 6. séria imitačnej šou, pôvodne sa mala vysielať už na jeseň 2020, no kvôli pandémii televízia upustila od realizácie. V roku 2021 sa však už naozaj vráti. Desať vydaní piatej série šou Tvoja tvár znie povedome dosahovalo na jeseň 2019 priemerný rating 8,2 % a trhový podiel 24,8 % v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 a v priemere ich sledovalo 435-tisíc divákov starších ako 12 rokov.* Tvoja tvár znie povedome je už dvojnásobným držiteľom ocenenia Program roka v rámci ankety OTO za roky 2016 a 2019. Aj nová séria najúspešnejšej zábavnej šou posledných rokov bude plná neuveriteľných vystúpení, špeciálnych čísel a prekvapení.

3. 2 na 1

Zábavná šou s Adelou Vinczeovou a Danom Danglom žala úspechy aj počas jesene 2020 a preto nie je prekvapením, že nové časti má 2 na 1 isté aj budúci rok. Jedinečný pôvodný formát sa stal v roku 2019 jedným z najúspešnejších projektov jarnej televíznej sezóny. V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla šou vynikajúci priemerný rating 9,5 % a trhový podiel 28,5 %. K obrazovkám pritiahla v priemere 474-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

4. Dobre vedieť!

Obľúbená kvíz šou sa nechystá preč z obrazoviek, hoci ju v poslednom čase nebolo príliš vidieť. To sa však zmení, keďže relácia má garantované nové časti aj v budúcom roku.

5. Chart Show

Nové epizódy Chart Show budú opäť plné hudby, milých spomienok, zábavy a vtipných situácií, pri ktorých sa ponoríme do atmosféry každého hudobného hitu a veríme, že tak vyvoláme divákom úsmev na tvári. Populárnu hudobno-zábavnú reláciu Chart Show si na jar 2020 vychutnávalo v priemere 327-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 zaznamenala priemerný rating 6,7 % a trhový podiel 19,4 %.

6. Utajený šéf

Túto jeseň markizácki diváci videli nové časti českej verzie. V budúcom roku bude všetko inak a na obrazovky sa dostane aj slovenská verzia. Prvá séria Utajeného šéfa sa na jeseň 2019 zaradila medzi najväčšie divácke hity, v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla fantastický priemerný rating 13,0 % a rovnako aj trhový podiel 35,1 %. Štyri premiérové epizódy si vychutnalo v priemere až 660-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

7. Farma

Farmárska reality šou je už fenomén na našich obrazovkách. Dvanásta séria zožala túto jeseň len úspechy a bola absolútnou jednotkou na trhu v čase vysielania a konkurencia ju ani len neohrozila. Trinásta séria je teda istá!

8. Svadba na prvý pohľad

Táto reality šou na jeseň 2019 spôsobila kontroverzné reakcie na slovenských obrazovkách. To aj si získala srdcia divákov a zvedavosť bola silnejšia. Prvá séria Svadby na prvý pohľad dosiahla v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 vynikajúci priemerný rating 9,4 % a trhový podiel 24,4 %. K obrazovkám pritiahla v priemere 465-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

9. Televízne stálice

Samozrejmosťou vo vysielaní aj počas budúceho roka bude Smotánka, Teleráno, Na telo, Reflex, Televízne noviny.

10. Čo neuvidíte?

V roku 2021 si spravia pauzu vo vysielaní Extrémne premeny Slovensko. Produkčne náročná reality šou neponúka možnosť pripraviť každý rok jednu sériu. Diváci si budú musieť na nové časti počkať o trošku dlhšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #Tvoja tvár znie povedome #oseriáloch #televízia Markíza #2021