Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa! Televízne suchoty sa čoskoro skončia, blíži sa seriálové tornádo

Najkrajšie sviatky roka sú tu už o dva dni a iste sa na ne všetci tešia. Avšak televízie nespia a vo veľkom sa pripravujú na obdobie po nich. Najmä tie americké po veľkom a plnohodnotne odštartujú novú televíznu sezónu a bude to bomba. Kedy sa vrátia na obrazovky vaše najobľúbenejšie svetové hity?

22.12.2020 07:00
dobrý doktor, resident, prodigal son, Foto:
Po Vianociach sa spustí obrovská séria premiér obľúbených zahraničných seriálov.
debata

1. The Rookie (Zelenáč)

Medzi prvými v roku 2021 sa vráti seriál Zelenáč a to rovno s premiérou 3. série. Tá mala mať premiéru v septembri, no kvôli pandémii sa tak nestalo. Nová sezóna štartuje 3. januára.

2. This is Us

Piatu sériu sa podarilo vrátiť ešte koncom októbra, hoci pôvodne to vyzeralo na január. Televízia NBC však stihla odvysielať len štyri epizódy. Po vianočnej pauze sa Pearsonovci vrátia, aby pokračovali v ich príbehu, piata séria pokračuje od 5. januára.

3. The Good Doctor (Dobrý doktor)

Aj Dobrý doktor mal to šťastie, že produkcii podarilo počas zúriacej pandémie nakrútiť predčasne niektoré epizódy. Televízia ABC vypustila päť častí 4. série. Po vianočnej pauze sa Shaun Murphy vráti už 11. januára.

4. The Resident (Doktori)

Obľúbená lekárska dráma, známa aj z našich obrazoviek, sa v USA reštartuje už 12. januára. Štvrtá séria sľubuje pokračovanie nedokončených príbehov z predčasne ukončenej tretej série a úplne nové drámy, ale aj svadbu.

5. Prodigal Son

Ďalší hit televízie FOX bude mať premiéru spolu s Doktormi. Psychologická dráma, ktorá sa čoskoro predstaví aj na slovenských obrazovkách má pre divákov pripravenú druhú sériu.

6. 9–1–1

Už 18. januára sa po dlhom čakaní vrátia aj obľúbené akčné hity 911 a 911: Texas s novými sezónami. Nebojte sa, v lete ich uvidíte aj na Jojke.

7. Riverdale

Hit medzi mladými divákmi takisto hlási svoj návrat po nútenej pandemickej prestávke. Piata séria sa začne 20. januára a divákov čaká veľa noviniek a najmä veľký časový skok v deji.

8. Legacies (Odkaz)

Druhý spin-off seriál Upírskych denníkov sa takisto prihlási o slovo s treťou sériou. Hoci je slabým odvarom niekdajšieho hitu, divákov si našiel a stále pokračuje. Najnovšia séria má stanovenú premiéru na 21. januára.

9. Charmed (Čarodejnice)

Od 24. januára sa bude opäť čarovať. Nová verzia Čarodejníc sa vráti s už treťou sériou a zostáva len dúfať, že s ňou príde aj väčšia kvalita. Aj keď tomu už nikto neverí.

10. The Flash

Fanúšikovia tohto seriálu si budú musieť na návrat po pandémii počkať o čosi dlhšie, ako dúfali. Siedma séria odštartuje až 23. februára.

11. The Walking Dead

Pandémia zmenila aj štruktúru vysielania zombíkov. Televízia AMC si objednala šesť špeciálnych epizód, ktoré budú súčasťou skončenej desiatej série. Tie sa začnú vysielať od 28. februára.

12. Grey's Anatomy (Klinika Grace)

Veľkú skúšku trpezlivosti budú musieť zvládnuť fanúšikovia nekonečného lekárskeho hitu. Hoci 17. séria stihla mať premiéru ešte v novembri a televízia ABC odvysielala iba päť epizód. Pauza vo vysielaní však bude dlhá. Seriál sa vráti až 4. marca.

13. Station 19

Hasičský spin-off seriál Kliniky Grace je na tom úplne rovnako ako starší súrodenec. Takisto sa vráti 4. marca.

14. A Million Little Things

Tretia séria tejto rodinnej drámy doplní tandem Kliniky Grace a Station 19, vráti sa až 4. marca.

15. Supergirl, Legends of Tomorrow, Dynasty, Roswell

Fanúšikovia seriálov z dielne televízie The CW stále márne čakajú na dátum návratu ich obľúbených seriálov. Doteraz nie je známe, kedy uvidia pokračovanie. Dobrou správou však je, že nakrúcanie prebieha, aj napriek komplikovaným podmienkam.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Rookie #seriál 9-1-1 #Prodigal Son #2021