Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce na Jojke: Bez reklamy a so stálicami, bez ktorých si neviete sviatky predstaviť

Na Vianoce sa starostlivo pripravila aj televízia JOJ. Tá sa musí tento rok zaobísť bez diváckeho ťahúňa v podobe Troch orieškov pre Popolušku. Našla však náhradu. Obľúbená rozprávka, ktorá je najväčším hitom sviatkov sa na Jojku vrátiť zas v roku 2021.

01.12.2020 07:00
joj, vianoce, sám doma, s tebou ma baví svet, Foto:
Televízia JOJ ponúkne na Vianoce divácku overenú klasiku doplnenú o sviatočné premiéry.
debata (4)

Jojka začne vsúvať vianočné filmy už začiatkom decembra do svojho vysielania. Nateraz nimi bude vypĺňať poobedné pásmo, v týždni od 7. do 11. decembra pôjde o reprízy. Od 14. do 18. decembra už pôjde o premiéry filmov ako Keď anjeli spievajú, Santov malý pomocník, Vianočné tajomstvo, Najlepší dar pod stromček, Kráľovská zima.

Tá pravá vianočná atmosféra sa však na Jojke začne od pondelka, 21. decembra, keď večerný program spríjemní špeciálne vianočné Inkognito. O deň neskôr, o desiatej dopoludnia si diváci v programe nájdu klasickú rozprávku Princ Bajaja alebo film Snežné psy. Nebude chýbať repríza vianočného špeciálu seriálu Naši alebo animovaná rozprávka Na vlásku. Večerný program spríjemní neodmysliteľná jojkárska každoročná klasika – Sám doma. Po ňom bude pripravený film Pasca na zlodeja.

Deň pred Vianocami sú v programe Jojky pripravené filmy a rozprávka, napríklad Cesta domov, Všade samé zvončeky 2, Vianočné želanie, repríza vianočného špeciálu seriálu Prázdniny. O 17:10 umocní nadchádzajúcu sviatočnú náladu Princezná so zlatou hviezdou na čele a o 20:30 sa na obrazovkách objaví komédia storočia – S tebou ma baví svet, po ktorej, o 22:30, uvidia diváci reprízu trochu strašidelného filmu Krampus: Choď do čerta!

Štedrý deň na Jojke bude opäť bez reklamy, aj tento rok sa televízii podarí dodržať svoju dlhoročnú tradíciu. Už hneď ráno o ôsmej bude pripravená pre divákov česká rozprávková komédia Najlepší priateľ, nebude chýbať ani Doba ľadová: Mamutie Vianoce. O desiatej dopoludnia pokračuje program s disneyovkou 101 Dalmatíncov. Tesne pred obedom si vychutnáte ďalšiu slovenskú klasiku – Kráľ Drozdia brada a po nej televízia ešte raz otočí rozprávka Na vlásku. O 14:45 uvedie v premiére najnovšiu verziu filmu Luskáčik a štyri kráľovstvá.

Keďže tento rok sa Jojka musí zaobísť bez Troch orieškov pre Popolušku, musela nájsť náhradu. A do programu vložila „inú“ Popolušku. O 16-stej ponúkne divákom film Popoluška z roku 2015. O šiestej večer zreprízuje Ľadové kráľovstvo, ktoré sa bude čiastočne prekrývať s Markízou a Troma orieškami pre Popolušku. To isté platí aj pre vianočný špeciál Ľadové kráľovstvo: Vianoce s Olafom.

Hlavný večerný program začne o 20:00 ďalšou klasikou – Sám doma 2: Stratený v New Yorku. Po ňom sa predvedie premiéra filmu Vianoce a spol. a sviatočný deň uzavrie netradičný program. Záznam koncertu Richarda Müllera a Adely Vinczeovej – Ona a On. Nastane tak nevšedná situácia, keď sa na Vianoce objaví na obrazovkách Jojky Adela Vinczeová, ktorá je dlhoročnou tvárou Markízy.

Prvý sviatok vianočný nadviaže na vianočnú náladu zo Štedrého dňa. Kto bude chcieť, môže si hneď ráno zopakovať film Všade samé zvončeky 2, nasledovať bude film Snehová kráľovná: Tajomstvo ohňa a ľadu, Vianoce v paláci, Hačikó: Príbeh psa. O 13:10 bude pripravená repríza Princeznej so zlatou hviezdou na čele a Sám doma. O sedemnástej začne čarovať Kúzelná opatrovateľka. Večerný program otvorí premiéra filmu Rozprestri krídla, následne ho doplní film Prečo práve on?.

Druhý sviatok vianočný pojme Jojka rovnako ako Markíza. Teda reprízami filmov a rozprávok z minulých dní a dopraje divákom šancu pozrieť si tituly, ktoré predtým nestihli alebo sa prekrývali s inými programami. Krátko pred deviatou ráno na svojich obrazovkách uvedie ešte raz film Luskáčik a štyri kráľovstvá, po ňom do vysielania vtrhnú Traja veteráni, okolo obeda to bude repríza Ľadového kráľovstva a aj špeciálu Vianoce s Olafom. O 14:40 druhýkrát počas Vianoc uvedie film Sám doma 2 a aj S tebou ma baví svet. Kým dennému vysielaniu budú kraľovať reprízy, večerný program už bude premiérový. Otvorí ho film Tunel a následne komédia Hot Dog.

V nedeľu, 27. decembra Jojka vytiahne na divákov ďalšiu veľkolepú filmovú premiéru z jej exkluzívneho Disney balíčka. Pôjde o film z dielne Marvelu Doktor Strange.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #2020 #televízia JOJ #oseriáloch