Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka má v talóne ďalšiu várku filmových hitov! A uvidíte ich veľmi skoro

Televízia JOJ neváha a svoju exkluzívnu zmluvu s koncernom Disney naplno využíva už niekoľko týždňov. Teraz sa valia ďalšie filmové hity!

18.11.2020 07:00
joj, Foto:
Televízia JOJ získala exkluzívne filmové práva, Slováci uvidia najväčšie filmové trháky.
debata

Čo dohoda s Disney znamená? Vo vysielaní Jojky a Joj Plus sa začnú objavovať veľké filmové hity, pričom okrem iného budú odvysielané aj všetky minuloročné najziskovejšie filmy, ktoré ovládli svetové kiná. A tak sa aj stalo. Už koncom októbra sa objavil napríklad Leví kráľ, Aladin, Dumbo, Bumblebee. A to nie je všetko!

Na rad prichádzajú aj hity z dielne Marvelu. Už v stredu večer sa diváci môžu tešiť na slovenskú premiéru Strážcov galaxie 2, aby toho nebolo málo, pracovný týždeň uzavrie ďalšia premiéra. Tentokrát pôjde o druhé pokračovanie Rodinky úžasných.

Vo vysielaní už silno promuje posledné, piate, pokračovanie Pirátov Karibiku s podtitulom Salazarova pomsta. Tohto filmu sa fanúšikovia dočkajú už 25. novembra. Je to posledný pirátsky film s Johnny Deppom alias kapitánom Jackom Sparowom. Disney aktuálne pripravuje reboot celej série a hovorí sa, že kormidla by sa mala v nových častiach ujať ženská postava.

V piatok 27. novembra vtrhne na obrazovky popletený agent Johnny English v treťom pokračovaní netradičnej série.

Zahanbiť sa nenechá ani posledný mesiac v roku, ktorý je skôr charakteristický vianočnou štruktúrou a ústupom premiér. Tento rok to bude inak. V stredu, 2. decembra, sa v slovenskej premiére predstaví česká novinka Poslední aristokratka, o týždeň neskôr to bude kriminálna dráma Vdovy.

Absolútnou diváckou lahôdkou bude veľkolepá premiéra filmu Bohemian Rhapsody 11. decembra. Pár dní pred Vianocami, 16. decembra, sa diváci Jojky budú môcť sviatočne naladiť s premiérou filmu Šťastný nový rok, v ktorom sa predstavili herečky z markizáckych Mileniek.

O navodenie vianočnej nálady sa od 7. do 11. decembra popoludní postarajú reprízy vianočných filmov a následne od 14. do 18.12. od 15:30 sa budú vysielať premiérové vianočné filmy ako Keď anjeli spievajú, Santov malý pomocník, Vianočné tajomstvo, Najlepší dar pod stromček, Kráľovská zima.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Disney #Marvel #oseriáloch #televízny reštart