Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to nemilosrdný boj! Markíza, Jojka aj RTVS vytasia proti sebe silné formáty

Už je zvykom, že posledné týždne sú veľmi silné. Televízie sa predbiehajú v premiérovej ponuke, aby si uchmatli titul jednotky na trhu. Najbližšie dni budú o boji medzi silnými formátmi.

13.11.2020 07:00
debata

Jojka po dlhšej pauze vráti mimoriadne obľúbené V siedmom nebi s Vilom Rozborilom. Dojemná relácia bola vždy diváckym ťahúňom a bez problémov si uzurpovala líderstvo. Relácia tak nahradí už tradičné filmové okno, ktoré televízia vypĺňala atraktívnymi filmami z produkcie Disney.

Nezaostane ani RTVS. Tá vytiahne ťažký kaliber v podobe mimoriadne úspešnej minisérie Herec, ktorá mala pred pár týždňami premiéru v Čechách. Nakrútil ju Peter Bebjak. Jednotka si s ňou pomôže počas troch nedieľ. Markíza bude ostatným konkurovať síce reprízami šou 2 na 1, no vytasí najsledovanejšie časti. Túto nedeľu to bude opäť epizóda s Dominikou Cibulkovou.

Zlatá maska na Jojke je už minulosťou. Po novom bude sobota na Jojke v zložení nová časť Uhorčíka a potom film. Na Markíze pobeží tradične filmová premiéra. Piatky stále patria na Markíze Farme a jej duelom a malo by to tak zostať do začiatku decembra.

Pozrite si kompletnú video ponuku na najbližšie dni a nič vám neunikne!

Markíza

Jojka

RTVS

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart