Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na obrazovky sa vracia trhák minulého roka! Je v tom však 'malý' háčik

Televízia Markíza musela vyriešiť problém s prázdnym miestom po mimoriadne úspešných Sestričkách, ktoré sa minulý týždeň skončili. Do boja o diváka vytasí nemenej úspešný formát, ktorý pred rokom poriadne prekvapil.

10.11.2020 07:00
utajený šéf, markíza, Foto:
Utajený šéf sa po roku vracia na slovenské obrazovky s českými epizódami.
debata

Na scénu sa vracia dokumentárna reality šou Utajený šéf. Je v tom však malý háčik. Markíza si pomôže premiérovými časťami sesterskej Novy. Výroba slovenských častí však pokračuje, televízia avizuje, že ich diváci uvidia v roku 2021, keďže ide o produkčne mimoriadne náročný program. K tomu treba prirátať značne obmedzený potenciál firiem, ktoré by sa mohli do tohto projektu zapojiť. Nič to nemení na fakte, že Utajený šéf má šancu zopakovať minuloročný úspech, keď výkonom bol porovnateľný s jojkárskym Talentom.

Prvá séria Utajeného šéfa sa na jeseň 2019 zaradila medzi najväčšie divácke hity, v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla fantastický priemerný rating 13% a rovnako aj trhový podiel 35,1%. Štyri premiérové epizódy si vychutnalo v priemere až 660-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Pointa relácie spočíva v tom, že si šéf na vlastnej koži vyskúša, aké je to byť radovým zamestnancom a čo všetko ich náročná práca obnáša. Vysokopostavení manažéri popredných slovenských firiem vymenia svoje pohodlné kancelárie a dobre padnúce obleky za najnižšie pozície vo vlastnej firme. Divákovi sa tak naskytne jedinečná možnosť nahliadnuť pod pokrievku firiem z rôznych odvetví. Zvládnu šéfovia spätnú väzbu od svojich zamestnancov? Poučia sa z toho, alebo vyvodia dôsledky a reptajúci podriadení dostanú padáka?

Pôvodný formát Undercover Boss vytvorilo Studio Lambert, slovenská verzia vznikla na základe zahraničnej licencie od spoločnosti All3Media International Limited z Veľkej Británie. Ide o najpopulárnejšiu reality šou v americkej televíznej histórii, ktorej úplne prvú epizódu sledovalo neuveriteľných 38,6 milióna divákov a získala niekoľko ocenení Emmy. Od roku 2010 bolo v USA odvysielaných celkovo deväť sérií s viac ako sto epizódami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Utajený šéf #televízny reštart