Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa na televíznu smršť! Koniec Zlatej masky a premiéry filmových hitov

Už o pár hodín by si mali slovenskí diváci spraviť pohodlie na svojich pohovkách a nechať sa vtiahnuť do skvelého televízneho víkendu. Je pre nich pripravený naozaj atraktívny program a nájde si v ňom každý to svoje.

06.11.2020 07:00
debata (2)

Posledné týždne televízie sa poriadne vzmohli a prinášajú naozaj zaujímavý mix premiér filmov, seriálov a relácií. Teraz to nebude inak.

Na Jojke v piatok večer diváci uvidia ďalšiu veľkolepú Disney premiéru, tentokrát to bude príbeh o Dumbovi, pričom nejedno oko nezostane suché. V sobotu otvorí večer nový Uhorčík, následne sa objavia v repríze Hrobári a o 22:35 do finále vstúpi šou Zlatá maska. Práve týmto dňom sa skončí pre Jojku najväčšie trápenie za posledné roky. V nedeľu podvečer tu bude klasika v podobe obľúbených magazínov a po spravodajskom bloku sa objaví ďalšia lákavá filmová premiéra. Tentokrát to bude ďalšie filmové spracovanie evitovky Príliš osobná známosť.

RTVS ide bez zmeny. Piatok patrí Milujem Slovensko, v sobotu Záhady tela, Pumpa a Neskoro večer. Markíza už tradične bude brojiť proti Jojke. V piatok klasicky celý prime-time vyplní Farma a ďalší duel. Na menšej stanici Doma milovníci romantiky nájdu film Úsvit – časť prvá, ktorý uzatvára upírsku Twilight ságu. V sobotu Markíza uvedie komédiu Ako zbaliť miliónára a v nedeľu sa po týždennej pauze vráti šou 2 na 1. Divákov však čakajú zmeny začiatkom budúceho týždňa. Pána profesora striedajú Susedia v pondelok, v utorok Sestričky reality šou Utajený šéf.

Pozrite si kompletnú video ponuku a nič vám neujde!

Markíza

Jojka

RTVS

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart