Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sviatky v područí lockdownu: Televízie sú pripravené učičíkať zavretých Slovákov

Tohtoročné Dušičky budú úplne iné, ako po minulé roky. Po Veľkej noci tak pre koronakrízu sa musia Slováci zmieriť, že "prídu" o ďalšie sviatočné dni. Súčasný zákaz vychádzania nedovoľuje návštevy cintorínov a tak všetci budú spomínať na svojich blízkych z domovov.

30.10.2020 07:00
debata (1)

Tejto príležitosti sa chopili aj televízie a potenciálnych divákov budú lanáriť nielen na špeciálny sviatočný program, ale aj na lákavé filmové premiéry, nebudú chýbať ani ďalšie časti obľúbených seriálov. Nasledujúce dni budú teda „televízne“ bohaté. Zrejme budú padať ďalšie rekordy sledovanosti, keďže dlhé jesenné večery spolu s lockdownom nedávajú Slovákom príliš veľa možností ako stráviť svoj voľný čas.

Markíza si pripravila špeciálny strašidelný víkend pre celú rodinu, zložený z rôznych rozprávok. V sobotu večer odvysiela film Mrazivá pomsta, v nedeľu Špindl 2. Šou 2 na 1 si spraví tento týždeň pauzu. Piatok tradične patrí Farme a duelu, ktorý vyplní trojhodinové okno. Už počas najbližšieho pondelka sa s divákmi rozlúči Pán profesor, v utorok Sestričky. Oba seriály odvysielajú desiatu časť aktuálnych sezón.

Jojka nezostane pozadu. Takisto sa pokúsi zaujať celé rodiny. Už v piatok večer čaká divákov premiéra rozprávky Coco, v sobotu nebude chýbať Uhorčík, v nedeľu sa diváci môže tešiť na veľkú kinopremiéru. Na Slovensko dorazí Aladin. Pozrite si video ponuku na najbližšie dni a nič vám neujde!

Markíza

Jojka

RTVS

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza