Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojke padne kameň zo srdca! Seriálové hity, ktoré potrebuje, sa po kríze vracajú

Napriek tomu, že situácia s druhou vlnou je neraz katastrofálna a beznádejná, televízie našli spôsob, ako zabaviť unavených divákov. Ďalšie obľúbené seriály hlásia veľkolepý návrat a uľaví aj televíziám, ktoré netrpezlivo čakajú na zásoby.

12.11.2020 07:00
the resident, 911, prodigal son, Foto:
Už začiatkom januára sa do vysielania vrátia viaceré seriálové hity.
debata

To je aj prípad Jojky, ktorá u nás etablovala mnohé hity z produkcie americkej televízie FOX. Tá sa dostala takisto do produkčnej slepej uličky. Nielenže na jar musela predčasne ukončiť, bez uspokojivých finále, mnohé sezóny a tak diváci zostali sklamaní. Následne sa nemohlo nakrúcať.

Kým štandardne sa nové série začínajú nakrúcať v lete, aby sa stihli septembrové premiéry. Tento rok bolo všetko inak. Iba v septembri sa pozvoľna mohli vrátiť herci a štáb na pľac a za prísnych bezpečnostných opatrení sa začali nakrúcať nové pokračovania.

Televízia FOX zvolila pomerne inú stratégiu ako konkurencia, ktorá silou mocou vráti niektoré svoje najväčšie hity ešte počas neskorej jesene. FOX odložil štart novej televíznej sezóny až na januára 2021, teda do času, keď sa obvykle začali vysielať už druhé polovice sezón. Kvôli pandémii bude všetko inak. Pozitívom na danej situácii bude fakt, že nové série viacerých hitov sa budú vysielať bez prestávky, keďže na odprezentovanie nových sezón nebudú mať toľko času, ako pred krízou.

Stanica už pomaly, ale iste začína promovať návratilcov. V tomto prípade zoznam seriálov je viac ako potešujúci. O slovo sa v januári prihlási 4. sériu hitu 911, aj druhá séria jeho spin-offu Lone Star, u nás uvádzaný ako 911: Texas. Vrátia sa aj Doktori (The Resident) v 4. sérii. Druhú sériu odprezentuje najnovší hit Prodigal Son. Na Slovensku ešte nedorazil, ale je to len otázka času. Blíži sa teda čas, keď diváci budú mať plné ruky, aby všetko stihli pozerať!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Resident #seriál 9-1-1 #Prodigal Son #koronavírus #televízny reštart