Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Slovensko sa rútia filmové megahity! Vďaka exkluzívnej zmluve uvidíte toto...

Televízii JOJ zatiaľ aktuálna televízna sezóna príliš nepraje, no aj napriek tomu neskladá zbrane. Práve naopak. Odavizovala prevratnú a exkluzívnu dohodu s koncernom Disney, slovenskí diváci sa dočkajú filmových megahitov, ktoré iba v nedávnej minulosti brázdili strieborné plátna. Napravia nepriaznivý vývoj sledovanosti?

13.10.2020 07:00
joj, Foto:
Televízia JOJ získala exkluzívne filmové práva, Slováci uvidia najväčšie filmové trháky.
debata (3)

Informáciu o uzavretí dohody zverejnil riaditeľ Jojky Marcel Grega prostredníctvom svojho konta na sociálnej sieti. Posolstvo znie jasne: Päť absolútne najúspešnejších svetových trhákov uplynulého roka už v priebehu najbližších mesiacov na Jojke! A nielen to.

Čo dohoda s Disney znamená? Vo vysielaní Jojky a Joj PLUS sa začnú objavovať veľké filmové hity už v najbližších týždňoch, pričom okrem iného budú odvysielané aj všetky minuloročné najziskovejšie filmy, ktoré ovládli svetové kiná.

Patria medzi ne aj mimoriadne očakávané pokračovania animovaných hitov ako Toy Story 4 alebo Ľadové kráľovstvo 2 či nové spracovanie Levieho kráľa. Práve tento film bude prvým, ktorý otvorí vysielanie z tohto filmového balíčka. Leví kráľ sa dostane na obrazovky Jojky už 23. októbra.

Od 1. novembra budú nasledovať ďalšie legendárne animáky, ktoré dostali novú podobu – Aladdin a Dumbo, diváci uvidia tiež premiéru obľúbenej Rodinky úžasných 2.

Aby toho nebolo málo, Grega potvrdil kúpu celej tretej fázy Marveloviek s celkovo deviatimi premiérami a ďalšími filmami. Tretia fáza obsahuje filmy: Kapitán Amerika: Občianska vojna, Doktor Strange, Strážcovia galaxie 2, Spiderman: Homecoming, Thor: Ragnarok, Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man a Wasp, Captain Marvel, Avengers: Endgame a Spiderman: Far from Home. Celkovo tieto filmy celosvetovo zarobili viac ako 13 miliárd dolárov. Jojka však avizuje, že v balíku nie sú snímky o Spidermanovi.

Spolu s premiérou Kapitán Amerika: Občianska vojna alebo Strážcami galaxie 2 sa tak na obrazovky dostane aj absolútny kinohit Avengers: Endgame, ktorý vlani prepísal historické tabuľky a stal sa najúspešnejším titulom v celej filmovej histórii, keď predbehol i Avatara a Titanic.

Z ďalších premiér v tomto balíku čaká divákov premiéra pokračovania obľúbenej Vládkyne zla či filmy Luskáčik a štyri kráľovstvá.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Disney #oseriáloch #televízny reštart