Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Október s veľkými televíznymi zmenami! Máme pre vás kompletný prehľad

Takýto vývoj zrejme nečakal nikto v televíziách. Nezáujem divákov počas septembra bol nepríjemný a vyžiadal si prvé veľké presuny.

02.10.2020 07:00
debata

Tento týždeň Jojka musela sklopiť uši a priznať porážku. Jej Zlatá maska definitívne nezafungovala v našich končinách. Sledovanosť sa už prepadla na totálne minimá a televízia musela zakročiť. Podobne ako Prima pristúpila k tomu, že šou presúva z nedeľného prime-timu. Týmto krokom však musela prekopať celé vysielanie počas víkendu.

Piatky budú naďalej filmové, v sobotu večerný program otvorí nový seriál Uhorčík, nasledovať bude Zlatá maska v druhom večernom pásme. Nedele budú, po novom, patriť veľkým blockbusterom. Filmami sa pokúsi oslabiť konkurenčnú markizácku šou 2 na 1. Môže však nastať aj opačný scenár.

Tento víkend sa môžu diváci tešiť na premiéry veľkých trhákov. V sobotu večer Markíza uvedie superhrdinskú Ligu spravodlivosti, v nedeľu večer Jojka Jurský svet: Zánik ríše.

Kým Jojka musela spraviť mimoriadne úpravy vysielacej štruktúry, Markíza od začiatku septembra stabilne vysiela a nebude to inak ani počas októbra. Prvé zmeny nastanú až v novembri a to len pretože sa dovysielajú napríklad seriály Pán profesor alebo Sestričky. Pozrite si video ponuku na najbližšie dni a nestratíte prehľad!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart