Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zľutujú sa Slováci v októbri nad televíziami? Skvelú vec má v zálohe RTVS...

Prvý mesiac novej televíznej sezóny 2020/2021 sa pomaly končí. Televízny reštart bol naozaj drsný. September bol divácky naozaj veľmi slabý a stanice sa museli zmieriť s nedobrými výsledkami.

27.09.2020 07:00
debata (8)

Ak to takto bude pokračovať, tak bude veľmi zaujímavý aj nastupujúci október. Televízie sa všemožne snažia zaujať, ich vysielacia štruktúra je už stabilne nastavená, no niektoré programy to majú už veľmi nahnuté. Napríklad taká Zlatá maska na Jojke. Jojka v nasledujúcich týždňoch má v úmysle posilniť seriálovú ponuku o novinku Uhorčík. Oficiálne o dátume štartu nateraz mlčí.

Každopádne aj v najbližších dňoch sa diváci môžu tešiť na nové epizódy seriálov a relácií. Nebude chýbať Pán profesor, Farma, Oteckovia, Extrémne premeny, Sestričky, Inkongnito, Druhý život, Prázdniny alebo už spomínaná Zlatá maska.

Do boja o diváka vstúpi aj RTVS, ktorá ponúkne slovenskú premiéru filmu Teroristka, v ktorom si okrem Ivy Janžurovej zahrala aj Kristína Svarinská. Tá sa o filme pred časom vyjadrila v našom rozhovore takto: „Vo filme hrajú herecké esá ako Iva Janžurová, Eva Holubová, Táňa Vilhelmová. Bol to pre mňa silný zážitok. Aj keby som už nikdy nič nenakrútila, tak som nesmierne šťastná, že som bola súčasťou tohto projektu.“

Pozrite si video ponuku na najbližšie dni a nič vám neujde!

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza #televízny reštart