Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS konečne ponúkne prvú jesennú novinku! Na Slovensko priviezla novú šou

Verejnoprávna RTVS po výmene programového riaditeľa v októbri konečne príde s prvou jesennou novinkou. Bude ňou úplne nová športová kvíz šou s názvom Tak určite.

24.09.2020 07:00
tak určite, Foto:
Štúdio novej šou Tak určite, štartuje už 6. októbra na Jednotke.
debata

So začiatkom jesene RTVS uviedla skôr premiéry zabehnutých formátov ako Milujem Slovensko alebo nové časti cestovateľskej relácie, prípadne ďalšie epizódy víkendovej talkšou s Petrom Marcinom. Nové formáty doteraz nedostali priestor. Nová relácia odštartuje na Jednotke v utorok 6. októbra. Moderátorom bude Marcel Forgáč. Prvá séria obsahuje desať epizód.

Ťažisko šou spočíva v športovom kvíze, v rámci ktorého proti sebe súťažia dva tímy športovcov pod vedením svojich kapitánov. Relácia, nielen pre fanúšikov športu, predstaví slovenskú športovú elitu v úplne novej polohe.

„Pri ponuke moderovať túto reláciu som neváhal, pretože ten formát poznám z britskej BBC a je veľmi zábavný. Mal som veľmi intenzívny pocit, že tú úsmevnosť toho celého a aj ten športový moment a kvalitu dokážeme preniesť aj do slovenského kontextu,“ hovorí Marcel Forgáč.

Kapitánmi súťažných tímov budú bývalý brankár hokejových majstrov IIHF Ján Lašák a osemnásobný slovenský basketbalista roka Radoslav Rančík.

Zľava: Ján Lašák, Marcel Forgáč a Radoslav... Foto: RTVS
tak určite, Zľava: Ján Lašák, Marcel Forgáč a Radoslav Rančík v novej šou Tak určite.

Šou Tak určite je adaptáciou obľúbeného britského formátu A Question of Sport z dielne BBC Studios. Relácia mala premiéru na BBC v roku 1970 a doposiaľ bolo natočených viac ako 50 sérií. „Sme veľmi radi, že môžeme predstaviť túto obľúbenú televíznu šou slovenskému publiku. Verím, že prinesie na televízne obrazovky veľa zábavy a nájde si svojich divákov nielen medzi fanúšikmi športu,“ uviedol riaditeľ Sekcie programových služieb STV Anton Šulík

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #televízny reštart