Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vražedné televízie! Aj napriek top kríze v dejinách nemilosrdne rušili seriály

Nejeden fanúšik by si povedal, že televízie si počas pandémie budú chrániť svoje seriály a nebudú vo veľkom rušiť. Omyl! V tomto smere sa nič nezmenilo a platili štandardné pravidlá.

16.12.2020 07:00
sabrina, katy keene, beauty and the baker, Foto:
Niektoré zrušenia neprekvapili, niektoré, žiaľ, áno.
debata

Ak nie je dostatočná sledovanosť, seriál má jednoducho smolu a musí ísť z kola von. Neraz sa to týka aj veľkých hitov a rozhodnutie o ukončení je neraz obrovským prekvapením. Toto sa týka najmä streamovacích platforiem.

1. Chilling Adventures of Sabrina

Rebríčku letných zrušení jednoznačne kraľuje seriál Chilling Adventures of Sabrina z dielne Netflixu. Štvrtá séria, ktorá sa dostane k divákom počas tohtoročnej neskorej jesene bude poslednou. Túto správu čakal len málokto, určite Sabrina nemá problém s diváckou odozvou. Rozbehla sa veľká petícia za záchranu a aktuálne sa hľadá pre mladú čarodejnicu nový domov.

Trailer k 3. sérii.

2. Altered Carbon

Aby toho nebolo málo, Netflix dal stopku aj futuristickej utopickej sci-fi dráme Altered Carbon. Pri tomto počine je zrušenie na mieste, seriál sa stretol s rozporuplnými reakciami, končí sa po dvoch sériách.

3. NOS4A2

Činila sa aj televízia AMC, ktorá dáva zbohom svojej hororovej dráme NOS4A2. Seriál nezachránila ani účasť hereckej megahviezdy. Hlavnú úlohu stvárňoval Zachary Quinto. Končí sa po dvoch sériách.

4. Siren

Fanúšikovia seriálu Siréna, ktorú mohli v premiére sledovať aj Slováci na HBO GO majú smolu. Temne ladený príbeh o konflikte medzi ľuďmi a morskými pannami sa dožil iba troch sezón.

5. Beauty and the Baker

Mal to byť veľký letný hit zaváňajúci telenovelou. Príbeh o osamelom hispánskom pekárovi, ktorému sa náhodou do cesty pripletie herecká megahviezda a obaja sa do seba zamilujú a začne sa ich životné dobrodružstvo nakoniec zaujal. Televízii ABC stačila len jedna séria.

6. Katy Keene

Televízia The CW si od tohto seriálu sľubovala veľa a najmä úspech, keďže ide o spin-off k hitu Riverdale. Do hlavnej úlohy obsadili veľkú hviezdu Lucy Hale a ani to nepomohlo. Hoci pôvodne mal seriál dostať druhú sériu, nakoniec si to stanica rozmyslela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #koronavírus