Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádza zábava, akú ste nezažili! Poďte sa zoznámiť s novou jojkárskou megašou

Už o pár hodín to vypukne! Televízia JOJ už v nedeľu večer uvedie, na druhý pokus, na Slovensku úplne novú ťažiskovú šou, ktorá vo svete láme rekordy sledovanosti. Zlatá maska sľubuje neopakovateľnú zábavu, po viacerých sezónach rôznych šou ako Superstar, Talentu alebo Let's Dance, prichádza niečo nové, originále a neopozerané. Poďte sa zoznámiť s bláznivými maskami, ktoré vás budú najbližšie mesiace intenzívne zabávať!

06.09.2020 07:00
zlatá maska, Foto:
Zlatá maska štartuje na Jojke v nedeľu večer.
debata (5)

Králik

Králik si rád hopká, a ako sám hovorí, stáť na jednom mieste, to nie je veru pre neho. Miluje tanec a zábavu. Králik nie je žiadny plachý ušiak, keby to tak bolo, veru nebol by v tejto šou, takže pozor na neho! Jeho ružové králičie uši započujú rôzny hudobný štýl. Nečudujte sa, však merajú pol metra.

Zmrzlina

Zmrzlina je studená, sladká a neodolateľne sexy. Je večná optimistka, miluje život a vy si určite zamilujete ju. Zmrzlina miluje pestrú módu, stačí sa pozrieť na jej nádherné šaty a ružové doplnky. Z masiek je najvyššia účastníčka. Je to vďaka jej nákladu zmrzliny. Verte, v šou bude pre vás sladkou čerešničkou.

Robot

Ako sám hovorí, robot je robot novej generácie, skúša všetko nové, aj napriek tomu, že je klasik. Možno sa to nezdá, no Robot je aj veľký romantik, pod tou horou plechu mu bije veľké srdce. Miluje tanec a spev. Hoci sa to nezdá, je dokonalý šoumen.

Krokouš

Krokouš napriek tomu ako vyzerá, je milý, kamarátsky a rád sa zabáva. Avšak nemali by ste sa s ním zahrávať, pretože vie vytasiť poriadne ostré zuby. Krokouš je bojovník telom aj dušou, neznáša neprávosť a keď môže, rád podá pomocnú ruku. A ako správny krokodíl, je stopercentný mäsožravec.

Panda

Panda je milé zvieratko, ktoré sa rado hrá. Miluje deti a tie milujú ju. Panda má rada viťazstvo a prišla vyhrať aj v tejto šou. Má svoj štýl, ktorý je jedinečný a v dave ju určite neprehliadnete. Hoci na planéte patrí k tým väčším zvieratkám, vie sa poriadne obracať v živote aj na pódium. Ísť cez čiaru je jej životné krédo.

Bubák

Bubák je milé, mäkkučké a chlpaté stvorenie. Už na pohľad vidíte, že sa ho skutočne nemusíte báť. Od začiatku šou si ho určite zamilujete. Bubák verí na zázraky a vie, že sny sa plnia. Je to jeho životné krédo, ktorého sa drží. Bubák je taký plyšový ňuňáčik, ktorý neublíži ani muche. Verte, aký je veľký, také má aj veľké srdiečko.

Šou Zlatá maska Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Zmrzlina zo šou Zlatá maska.

Ufón

Ufon, ako sám hovorí, prichádza v mieri a hľadá si na našej planéte nových kamarátov. Nezľaknite sa tohto zeleného čuda, ufon má rád všetky zvieratá, a aj nás – ľudí. Ufona baví skúmať život na našej planéte. My ľudia sme mu veľmi sympatickí, preto sa rozhodol, že nám ukáže intergalaktickú zábavu.

Chobotnička

Chobotnička miluje šou, ako tvrdí, pre ňu sa zrodila, ale aj napriek tomu je stále obyčajné stvorenie. Vie zmiznúť a po čase sa zase objaviť. Jej telo má 8 chápadiel, vďaka ním si vie uchmatnúť dobré veci. Voda je jej živel, ťažko ju opúšťa, no diváci a potlesk jej za to stoja. Chobotnička miluje výhry, tak sa nechajme prekvapiť, ako ďaleko sa dostane.

Lev

Lev je kráľom ríše zvierat, veľmi si to uvedomuje a je presvedčený, že bude kraľovať aj v tejto šou. Vie byť ostrý, ale v hrudi nosí srdce, ktoré dokážete milovať. Okrem spevu je parketový lev, vie roztancovať nielen svoje kosti, ale aj tých druhých. Tento lev je skvelý spoločník. Vie zažiariť a ťažko ho prehliadnúť, tak ako aj jeho kostým. Ten (teda kostým) je inšpirovaný francúzskym kráľom Slnka, teda Ľudovítom XIV a jeho slnečným Versailles.

Buldoček

Budloček, ako sám hovorí, berie každý štek. Ak sa do niečoho zahryzne, tak to len tak nepustí. Je to vzdelaný, sčítaný a múdry pes. Miluje dobrý štýl, jeho záľubou sú svetre, o čom značí aj jeho najnovší kúsok – oxfordský sveter tohtoročnej kolekcie. Pochádza z Anglicka a ako správny pes, má dobrý čuch na všetko. A hoci sa o buldočkoch hovorí, že sú lenivé psie plemená, tento je výnimka, ktorá vám predstaví šou na jednotku.

Páv

Páv, ako sám hovorí má pestrý život ako je perie na jeho chvoste. Nie je virtúoz, ale miluje vyhrávať. Páv je temperamentný a bez hanby hovorí, že v ňom drieme nejeden talent. Verte tiež, že nie je len na okrasu a predvedie divákom pestrofarebnú šou.

Jednorožec

Táto maska o sebe hovorí, že je božie stvorenie, ktoré miluje tajomno a svet mágie. Spievať tento čarovný jednorožec začal ešte skôr ako začal hovoriť. Hoci toto magické stvorenie môže vidieť málokto, pretože sa jednorožec ľudí bojí a stráni, pre tento prípad sa rozhodol vystúpiť z vlastného tieňa a verte, diváci sa môžu tešiť na výkon, ktorý sa zapíše do histórie speváckych šou. Jeho šaty sú inšpirované obdobím baroku, ale na rozdiel od konzervatívnej doby, on v živote obhajuje otvorenosť a dobro.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #koronavírus #Zlatá maska #televízny reštart