Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Nová sezóna odštartovala, súboj markizáckych relácii je tu! Ktorú sledujete?

Mnohí sa už nevedeli dočkať návratu televízií do normálu. Televízna koronakríza trvala na našich obrazovkách neuveriteľných šesť mesiacov. Avšak od pondelka stanice spustili novú televíznu sezónu 2020/2021 a spolu s ňou sa vrátili premiéry programov, seriálov a filmov. Pomerať sily si idú aj nové časti obľúbených relácií. Ktorú z nich budete určite sledovať?

12.09.2020 07:00
farma, extrémne premeny, 2 na 1, Foto:
Markíza naplno rozbehla novú televíznu sezónu. Ktorú reláciu najradšej sledujete?
debata (1)

1. Farma – Markíza

Televízia Markíza spustila už dvanástu sériu obľúbenej reality šou, ktorá aj v novej sezóne prinesie súboj o 75-tisíc eur. Farmári sa budú musieť postarať o zvieratá, ale musia obriadiť aj statok. Avšak tentokrát proti sebe stojí mesto a dedina a vďaka predsudkom je jasné, že vznikne veľa vybičovaných situácií.

2. Extrémne premeny – Markíza

Po roku sa počas stried budú môcť diváci stretávať s ďalšími emotívnymi osudmi a rozhodnutiami zmeniť svoj život a dať si druhú šancu. Pod vedením kondičného trénera Maroša Molnára dvanástka účastníkov zmení nielen svoju fyzickú podobu, ale aj psychickú.

3. 2 na 1 – Markíza

Túto jeseň sa vrátila obľúbená zábavná relácia s Adelou Vinczeovou a Danom Danglom. Pôvodne nové časti boli pripravené už na jar, televízia ich narýchlo stiahla kvôli prvej vlne pandémie. Priestor dostala netradične v nedeľu, pôvodne sa vysielala v stredu. Hlavnou a ťažkou konkurenciou je jojkárska Zlatá maska.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #farma #oseriáloch #televízia Markíza #Extrémne premeny #koronavírus #televízny reštart #2 na 1